E-G-C Minisinannesiii 30.haftaya girdiğinde 7.ayı dolmuşmuş 8.aya girmiş oluyoruz, 34+2de 8.ay bitmiş oluyor 9.aya girmiş oluyoruz 🤗
E-G-C Mavi-elif hayır tam tersi doktor bana tüm vitaminleri bırakmamı söyledi artık çünkü bebiş çok kilo almış evde şeker ölçümüne de başladım tansiyon takibi zaten 4.aydan beri yapıyordum.. yani kullandığım bir ilaç yok şuanlık
Mavi-elif E-G-C benimkininde kilosu önden gidiyor ama doktorum bırakma ilaçları dedi bebek senden besleniyor o vitaminler senin depolarını doldurmak için dedi
E-G-C mavi_2522 amiin inşallah 🙏 bende zar zor temizlik yemek yapıyorum öyle haftada 1 2 kez anca süpürüyorum kendimi zor kaldırıyorum zaten artık 😀
imerveg E-G-C 35 oldum bende bu zamana kadar su gibi gecti de artik gecmiyo hamileligin bitsede gitsek kismindayim😂😂 mide yanmalari, yatakta dönememeler, oturunca kalkamamalar git gide zorlasiyor valla 😂
E-G-C imerveg hahahah aynıları valla kendimi 80 yaşındaki ninelere benzetiyorum artık oturduğum yerden zor kalkıyorum 😀
E-G-C Mavi-elif benimki 3 4 hafta önden gidiyor ama 33+4 haftalıkken 37 ile uyumluydu doktorum biraz vitaminleri stoplayalım dedi bende bıraktım 2 gündür içmiyorum bakalım
bukabu E-G-C ay hic geçmiyor deliriyorum asla geçmiyor yarın 34+0 oluyoruz sona yaklaştıkca yavaslıyor yaaaaa.. bir de ben sona doğru iyice pinpirik oldum elimi yıkadım mı ıspanak iyi yıkandı mı herşeye takıyorum geriye dönük düşünüyorm hata yaptım mı diye 😂😂
E-G-C bukabu ya herkes diyor bebek doğduktan sonra zaman çok hızlı geçer ama önemli olan bebeğin gelmesi zaten ben mesela hep evde tekim eşim çalışıyo zaten akşam yasak haftasonu yasak bir yere gidemiyoruz gezmek için iyice daraldım yani bence bu da etkiliyor olabilir zamanın geçmemesine 🤷🏼♀️
bukabu E-G-C aynen bende öleym az kaldı koronadan korunaym diye eylülden beri evdeym cıldırmamak içten değil yani
E-G-C bukabu aynen öyle valla bende diyprum bari doğurmadan yasaklar kalksa da bi haftasonu dışarda kahvaltı yapsak 😀 zaten doğumdan sonra zor çıkarım bebişle :)
E-G-C bukabu insallah bakalım zaman suu gibi gelir geçer de sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize 💓