Ceren11 Yeni annişler gelin tanışalım kaç haftalıksınız? Bulantılarınız var mı? Neyden tiksinidiniz? Ben buzdolabı kokusu, soğan, ve yemek yaparken salça kokusunda zorlanıyorum😣😣
kukiveannesi Ceren11 bende tüm yemeklerden tiksindim sadece çorba ve meyve yiyebiliyorum ne pişirebiliyorum ne yiyebiliyorum 🤦🏻♀️
Littlespy Ceren11 8+4 ben de buzdolabı kapağı dahi açamıyorum midem bulanıyor, soğan ve salça aynı şekilde 🤢 3 4 haftadır yemek yapmıyorum makarna çorba dışarıdan vs öyle geçiştiriyoruz 🙄
miracinannesi1 Ceren11 8+5 im çok şükür mide bulantısı öyle zorlayacak bir şikayetim de yok ama olsa da şikayet etmezdim çünkü çocuğumdan geliyor. Bu Midee bulantısı için senelerdir dua edenler var
Ceren11 kukiveannesi bebeğimiz için mecbur olduğumuzdan zorlada olsa yemeliyiz diye düşüne düşüne yemeye çalış arkadaşım zor ama içimiz de ki kalp için🤲🏻
Littlespy Ceren11 valla biraz öyle oldu😂 çalışıyorum bi de akşama asla halim kalmıyor 😪 şimdi geldim işten ne yicez diye düşünüyoruz🙄😂
Ceren11 miracinannesi1 çok haklısın arkadaşım fakat insan öyle durumlarda şükür desede bi süre sonra ayakta duramicak duruma gelenler var bu günümüze şükürler olsun🤲🏻
2prensesannesi1 Ceren11 merhaba canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 10+2 yim dün çok kustum oturup ağladım ölüyorum diye Bulantı ilacımıda içmemiştim aile hekimimiz bebeğe zarar veriyor dediğii için neyse 1 saat içinde 3 kez kustum öldüm resmen acile gitmek zorunda kaldım damaryolundan bulantı için iğne verdiler bebeğimin kalp atışınıda duymak istedim yok dediler bilmiyorum nie içimde kötü bi his var sanki bebeğime bişy olmuş gibi hissediyorum şeytan vesvese veriyor
Ceren11 2prensesannesi1 hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz yarın sabah kalk içini rahatlarmak adına doktoruna git bebeğinin kalp atışlarını dinle♥️
2prensesannesi1 Ceren11 Tiksindiğim de kırmızı et oldu hiç yiyemiyorum taze soğan çok seviyorum onuda yiyemiyorum nefsime yenik düşüp yediğimde de midem bulamıyor çok kötü oluyorum