minisinannesiiii https://imgyukle.com/i/LtNfln Tokluk şeker ölçümü verdim de sonuçlari anlayanlar bakabilirmi 😊
NilayRuya minisinannesiiii şeker yüklemesi mi yaptırdınız? Yoksa sadece tokluk şekerine mi baktirdiniz?
Sermec27 Ogi8 gebelik şekeri için 140 sınır yalnız ilk oğlumda aclık kan şekeri 75 1.saat 138 2. Saat 122 cıkmıştı ve şekerin yok demişti doktorum 🥰
Ogi8 minisinannesiiii bence normal her hastanede farklıdır referans aralığı fln filan buna göre normal gözüküyor
Neslihan1903 minisinannesiiii inşallah açlık yüksek çıkarsa bozulmuş açlık şekeri var demektir çünkü tokluk bu kadar düşükse açlık 75 85 civarı olmalı 12 den sonra bir şey yemeyin test verene kadar
Neslihan1903 minisinannesiiii içinizi kurt düşürecek bir şey demedim ki şekerinizin olmadığını ikisi aynı anda normal çıkınca anlayacağınız anlatmaya çalıştım
mhlady_2021 minisinannesiiii canım hemşireyim ben. Eğer 120 üzeri olsaydı evet yüksek olurdu. Ama onu bile baz almıyorz. 140 ve üzeri olursa tedavi gerektiriyor. 120 sınırında olunca diyet tedavisi sadece . Seninki gayet iyi canım endişe yapma🤗