Mlkrfk TugceoZtrk 15 16 Haftalarda minik kıpırtılar şeklinde hissettim bi bağırsak hareketi gibi kelebek uçması gibi birşeydi git gide belirginleşti bu hareketler. şu an 26 haftadayız içeride maç yapıyor 😂
Rjn5656 Mlkrfk saqlikla kucağına inş alırsın cnmm 17 haftaligim henüz bnde arada dediğin gibi bağırsak hareketi gibi hissediyorum aceba bebeğimi mi hissediyorum☺
Busrakerem TugceoZtrk oğlumu 15 16.haftalarda hissetmistim şuan 2.ye hamileyim 17+2 oldu bebeğim ama hala hicbisey hissetmiyorum bakalım nezaman hissettircek kendini kücük hanım merakla bekliyorum bende🙄🙄🤷♀️
Gulsah33 Honeyss sen şimdilerde bol bol kasık agrisini hissedersin ama 😂 Allah yardımcımiz olsun bn 16. Haftamdayim hala geçmiş degil
Umfa Honeyss Aslında hamile olduğunu o hareketleri hissetmeye başlayınca tam anlıyosun ve muhteşem bir his 🥰ben 16. hafta da hissettim şu an 21+6 coşuyor içerde 😄
Zhrcn TugceoZtrk merakla bekliyorum henüz hissetmedim zaten kızların söylediklerine bakılırsa hissetmeme çok var böyle mucizeleri beklemek çok zor 😊
Minikbirii TugceoZtrk dün hissettim 19 haftalık ama degişikti böyle sanki karnımda damarlar atıyormus gibi birseyler oldu pıt pıt bu onun hareketleridir degilmi 💜💜🌸
milena_ Mom77788 ilk gebelikte 24′e kadar yolu var. 2 günde 1 kaçıncı haftada hissettiniz postu okuyordum. Bir an evvel hissetmek istediğimi anladı herhalde sonunda vurmaya başladı. Ona rağmen hareketlerinin güçlenmesi yine 2 haftayı buldu.