Sermec27 TugceoZtrk ilk oğlumda 17+4 lerde hissetmiştim ikinci oğlumu 15 ten sonra cok minik hissetmeye başladım şimdi daha net hissediyorum 21+5 haftalık olduk 🥰
Fatos-47 elfaksyy bnde 17 haftlk ta hisstm 15.ve 16. Haftlrda ara ara damar atar gbi hissdyrdm şuan net hisdyrm artık 🥰
Berrinsahinn elfaksyy bende 17.haftadayım ama ney bşy hissedemiyrm nasıl bi hareketler oluyor hissettğiniz
elfaksyy TugceoZtrk çok değişik anlıyorsunuz zaten 😊pıt pıt atio gidiklaniyor falan tabi sonraları baya baya tekme yiyoruz😂😂
Mry1054 TugceoZtrk ilk gebeliğim 19+3 te falan hissetmeye başladım 🥰 sanki içeriden dışarı çıkmaya çalışan bir baloncuk gibi düşün dışarı çıkmayınca pıt diye hissediliyor ☺️
Nundiyebiri TugceoZtrk karnınızı biri içten gıdıklıyor gibi en uzun 1 dk sürüyor en kısa 10 sn sonra sanki o mutluluk hissi içinizde kelebekler oluşturuyor
Gigis TugceoZtrk 16da hissettim. Şuan 29dayım karnım keşkül gibi geceleri sürekli hareket halinde 😬 Çoook güzel bir duygu istemdışı gülesin geliyo bazen diyorum valla karnımı mıncıklıycam doğsun artık
Ciciannem27 Dilekkk45 sen 5.hafta da hamile olduğunu öğrendin demi cnm arkadaşın sorduğu soru bebeği kaçıncı haftada hiseetiğini soruyor yani tekme yi soruyor
PerlaAy Mandalina91 18 de ama net şuan hissediyorum ama çok narin minik minik oynuyor 20+3 deyiz pıt pıt yapıyor içerden bişey narin narin 😍
mrymktl TugceoZtrk 17 haftalık iken hissettim fındığımı şuan 37 haftadayız karnımı izliyoruz :) dalga dalga 🌊
Baharmm16 mrymktl yaaaaa hahahahahahah allahım kucağımıza sağ Salim almayı nasip etsin 😋🌺 çok güzel tabir oldu