Memoze Minikasya bizim de 8 yaş olucak geç mi kaldım acaba diye düşünüyorum ama en azından oğlum aklı erdiği yaşa geldi hevesle bekliyor kardeşini ☺️
Edizinannesi22 Haticeyuce31 benımde oglum 2. 5 yasında kardesı dogdugunda 3 yasına 3 ay kalıcak berber buyurler sonra rahat ederız dıye dusundum ınsllah pısman olmm 😂
Haticeyuce31 Edizinannesi22 ayniymis yavrularimiz o zaman illaki zorluğu olucak ama ikiside benim eserim hele bak ne güzel yapmisim deyip avunurum artk 🤣🤣
esinnnn91 Hafise bütçe zamana göre değişir bence he çok borç varsa eğer bitirmeden yapılmamalı zorlanmamak için. Ama eğer borç durumu yoksa yapılmalı yoksa sıra gelmez😃
Sultan94 esinnnn91 yani bütçede önemli bir faktör ama dediğim gibi kardeşlik ve kutlu çocuk yetiştirmek daha önemli👍
vasili21 O kadar göreceli bi konu ki 😅 kimi peşpeşe, kimi 4 yaş, kimi de okula başlasın sonra vs 😄fikirler havada uçuşuyor 😅 Maddi-manevi kaldıracağımız şekilde Olsun inş 🤲
Zeynep_ayaz Sultan94 oglum 2 bucuk yasinda kardesi dogana kadar 3 olucak insallah 🥰 en ideal yas bence 🤔😊
2prensessannesii Sultan94 ideal yaş kaç bilmem ama benim kızlarımın arasında 2.5 yaş var hiç pişman değilim iyi ki olmuş çok güzel anlaşıyorlar arkadaş sıkıntısı da cekmediler.
Boncukbeyinannesi Sultan94 ben çocuğun kucaktan düşüp biraz kendi ihtiyaclarini karşılayabilecek yaşta olması taraftarıyım iki cocugumun arası 5 yaş olacak inşallah 🤗
Sultan94 Boncukbeyinannesi 5 yaşta güzel ama ilkokul meselesi sıknti olabilir daha küçük olacağı için 2. Bebiş 🤗
zeytinkiz Sultan94 bence 3 4 yaş iyidir gibi ama benim gibi gec evlenenler için 2 3 ideal gibi 28 de evlendim 29 ilk hamileliğim Allah izin verirse 2 3 sene sonra düşünüyorum yaşım geçiyor çünkü 🤭🤣
Boncukbeyinannesi Sultan94 aslında oğlum okula başladığında ikinci çocuk olur diye düşünüyorduk doğrusu ama 1. Sınıfın çok zor olduğunu düşününce karar değiştirdik. Hayırlısı inşallah 🤗
Nelmali Bir öğretmen gözüyle bakarsak okula başlamadan evde birlikte en az bir yıl geçirmesi ya da kıskanması gereken bir durum olmadığını anlayacak olgunlukta olması gerek ama hayat şartları bunun çok dışında şeyler getirebiliyor o yüzden en doğru zaman sizin için en uygun zamandır
esinnnn91 Sultan94 onun içinde annenin psikolojik olarak hazır olması çooook önemli😃 benimmkızım 4 yaşında daha uykusu yeni düzene girdi. Eylüldede pandemi biterse kreşe göndermeyi düşünüyorum yarım gün çünkü okulu çok seviyor bende ikisinede özel vakit ayırmak istiyorum. Eşime kalsa araları 3 yaş olsun istiyordu. Ama ben hazır değildim hayatımı ve düzenimi oturtmaya çalışıyordum. En güzel an annenin hazır olduğu an 😇