Sultan94 Bu konuda tecrübeli anneler fikirlerinizi almak istiyorum. Benim Zeynebim 3 yaşında kardeşi de Ekim de geliyor nasipse🤗🤲
ikincimucizemmmm Sultan94 bizimkilerin yaş aralıgı 5 buçuk yaş olacak kendimi anca hazır hissedebildim
Haticeyuce31 Sultan94 benim oğlumda 2 bucuk yasinda kizim doğunca 3 yasa 3 ay kalmış oluyor 3 yas diyim yani ideal bence çok fazla ara açmadan birlikte büyütmek istedim belki başlarda zor olabilir ama her zorluğun bi güzelli vardır 🥰
Hafise Sultan94 bence bütçe meselesi bu bütçeye uygun cocuk yapılmalı saglıklı egitimli bireyler yetiştirmek için
Memoze Minikasya bizim de 8 yaş olucak geç mi kaldım acaba diye düşünüyorum ama en azından oğlum aklı erdiği yaşa geldi hevesle bekliyor kardeşini ☺️
BurcuP Bizimkilerin arası 4 yaş 9 ay olacak gibi, ideal yaş annenin bakabileceği kendini hazır hissettiği zamana ve tahammül derecesine göre değişir bence.
Sultan94 BurcuP kesinlikle öyle ben sabırlı bir anne olduğumu düşünüyorum. İnşallah fikrim değişmez. İki çocuk zor diyorlar🤭
Sultan94 ikincimucizemmmm Ben ilkokul öğretmeniyim canım tam 1. Sınıfa başladığında doğacak sanırım senin biraz zorlanabilirsin🤭
Edizinannesi22 Haticeyuce31 benımde oglum 2. 5 yasında kardesı dogdugunda 3 yasına 3 ay kalıcak berber buyurler sonra rahat ederız dıye dusundum ınsllah pısman olmm 😂
Sultan94 Aynen öyle canım ben de ideal olduğunu düşünüyorum. Tuvalet eğitiminide halletigimize göre pek bir sıkıntımiz yok🤗🤲
esinnnn91 Hafise bütçe zamana göre değişir bence he çok borç varsa eğer bitirmeden yapılmamalı zorlanmamak için. Ama eğer borç durumu yoksa yapılmalı yoksa sıra gelmez😃
Sultan94 Hafise katlıyorum ama bazı durumlarda onlara herşeyden bahsedip alamayacağımizi anlatmak lazım 👍
Hanife1 Sultan94 Şuan oğlum 1.5 yaşında doğum yaptığım zamanda araları 25 ay olucak birlikte büyürler birbirlerine de arkadaş olurlar diye düşünüyorum çünkü eşimde bende tek çocuk büyüdük kardeşi olsun istedik
Sultan94 Hanife1 çok güzel dusunmusunuz paylaşmayı daha erken öğrenir. İkisi bir arada büyür. Sizde ilerde bol bol gezersiniz🤗
Savciergoc Sultan94 benim de oğlum 3 yaşını doldurmuş olucak kızım doğduğunda tam 3 yaş yani, bana göre de ideal diye düşünüyorum beraber büyücekler 💙💕