Tugbaslan3458 Gizem_34 54 le hamile kaldım ilk 3 ay ımda 50 kiloya düştüm simdi 34+6 64 kiloyum 🤷🏻♀️
ynrbrk mucizemsin-21 ben de böyleyim hatta belki daha fazla 15+1 . Gaz falan olmadığına da Eminim durduramıyorum diyet de yapmayın diyorlar ne olacak bilmiyorum🤷🏼♀️
mucizemsin-21 ynrbrk ya aslında çok kiloda almadım 3 kilo aldım ama ben birazda göbekliydim şimdiden sertleşti bile karnımm😳
Sedacakir mucizemsin-21 korkma canım benim bile bi bakıyorum karnım iniyor bazen gazdan kaynaklı işte 😂 üşütmemeye bak
mucizemsin-21 ynrbrk ay tek hayırlı sağlıklı evlat olsunlar sağ salim kucağımıza alalımda veririz kiloları yaa 😂
ynrbrk mucizemsin-21 dimi yaaa bence de 🥰 zaten 31 yıllık ömrümün son 20 yılından beri ilk kez bu kadar özgür yiyorum o kadar da olsun ne yapalım🤷🏼♀️
mucizemsin-21 ynrbrk hahah😂 aynı bende nasılsa veririm diyorum iştahımda çok açıldı önceden kahvaltı etmeyi bile sevmezdim şimdi yataktan gözümü acııım diye açıyorum😂
ynrbrk Mry1054 ayyy ohhh beee hep zayıf kalıp az kilo alanlar yazıyor biz de bir ortaya çıkalım yeter 😅