Sfnur Fatos-47 çok iştahlı olmakta iyi değil ya sürekli acikiyorum 12 kiloyu geçsin istemiyorum kilo ama bu yemekle nolur bilmem 😄
Fatos-47 Almilaaa bnmde oglum olck inşllh doktor yüzde yüz erkek dedide yanılma yapı yoktr inşllh 🥰 dedgnz gbi bnmde hem alttan hem üstten çizgm var 🥰♥️
ecembugra53 ipekkkkkkk7 evet canım aynen insan özlüyor suan Yanımda ama cok güxel uykusuzluğa alıştım valla ilk 40 gün zor olmustu suan 4 aylık olduk rahatım cok şükür 😊🥰🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ipekkkkkkk7 ecembugra53 Ay biran önce bende öyle olayım bir de benim nedense duygusallığım çok fazla oldu bugün 15.gunumuz ama hala atlatamadim aglayasim geliyor sürekli kendimi kontrol edemiyorum
Gulsen4224 Tugceonur değil mi balım zor olur rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bendede kaburga agrısı beni mahvetti sende de oluyor mu 🤭
imerveg Tgeecc her gecen gun iniyo gibi sanki he ? 🤭 https://imgyukle.com/i/LbWd90 bu ara cok fena bi baski var zaten alttan. Ayaklari da belimle gobegimin sag boslugunda surekli
Tgeecc imerveg aynen iniyo aynı hatta benim senden 1 hafta geride erken indi seninki kesin inmesi lazım sağ tarafıma gelir benimde genelikle alt tarafta kafasını net hissediyorum seninki yavaş yavaş düşüyo ben düşerken ev yerlestiriyoduk bide çok zorlandım
Madi imerveg çabuk geçsin😄 göbeğim bir anda çıktı çok zor oldu daha 23+4 haftadayım önümüzde 4 ay var daha
imerveg Madi oy kurban olurum keyfini cikar 30dan sonra yatakta dönememeye basliyorsun daha zor oluyor 🤭
Saduka denizkizim ben çok kustum ilk 3,5 ay 70 kiloyla hamile kaldım 4, aydayım 66 kiloyum hala kusan gebeler fazla kilo almıyor aldıklrıda ilk üç ay gidiyor sonrası dikkat etmek lazım tabi