Sfnur Fatos-47 54.80 hamile kaldım 52.5 53 arası gidip geliyorum ama sanırım bundan sonra alcam nasıl acikiyorummm nasill anlatamam doymuyorum resmen :)
Almilaaa Cambardak bende öyle duymuştum hatta bende de sadece altta vardı ama bi anda yukarıda da çıktı ve doğumda bi sürpriz olmazsa kızım olucak 🐥😂
Fatos-47 Almilaaa bnmde oglum olck inşllh doktor yüzde yüz erkek dedide yanılma yapı yoktr inşllh 🥰 dedgnz gbi bnmde hem alttan hem üstten çizgm var 🥰♥️
ipekkkkkkk7 ecembugra53 Kesinlikle öyle bende çok çok özlüyorum daha güzeldi şimdi yanımda oda güzel ama uykusuzluk beni perişan ediyor 😞
ecembugra53 ipekkkkkkk7 evet canım aynen insan özlüyor suan Yanımda ama cok güxel uykusuzluğa alıştım valla ilk 40 gün zor olmustu suan 4 aylık olduk rahatım cok şükür 😊🥰🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻
imerveg Tgeecc her gecen gun iniyo gibi sanki he ? 🤭 https://imgyukle.com/i/LbWd90 bu ara cok fena bi baski var zaten alttan. Ayaklari da belimle gobegimin sag boslugunda surekli
Gulsen4224 Tugceonur oyy maşallah ya nefes alma kalkma oturma zorlanıyormusun balım 🙈🤭ben 32 haftamdayım şimdiden böyleysem diyorum 😅😇
Eshueshu Oktayzelihapolat benimde öyle ilk hamileliğin artık biraz göbeğim çıksın istiyorum herkes sen hamile misin hani hiç göbeğin yok ya diyip duruyorlar