mucizemsin-21 eylemkaya07 bende öyle yapmayı planladım canım çok sağol sağ salim alalım kucağımıza inşALLAH🤲
alimerve Sumsumm anam ne güzel kızlar var burda bakimliiiii bende pespaye gibi dolaşıyorum kendimden vazgeçtim 😅😅😅😅😅😅😅
Gulsen4224 Tugceonur oyy maşallah ya nefes alma kalkma oturma zorlanıyormusun balım 🙈🤭ben 32 haftamdayım şimdiden böyleysem diyorum 😅😇
birprensesvebirprensannesi Tugceonur Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah peki erkek mi erkek göbüşü gibi de ❤️
Cambardak Almilaaa bende bir önceki soruyu soracaktım erkek mi 🙂 kız olursa çizgi altta ama erkek olursa hem alt hem üstte oluyormş göbek deliğinin
Almilaaa Cambardak bende öyle duymuştum hatta bende de sadece altta vardı ama bi anda yukarıda da çıktı ve doğumda bi sürpriz olmazsa kızım olucak 🐥😂
Cambardak Fatos_teke46 öyle diyorlar bnde takıntı yapıp çevreme hep sordum önceden doğum yapmışlara doğrı çıktı benimkide tek altta ve kız bu teoriyi merak ettiğimden soruyorum genelde bnde 😂😂😂😂 doğruluğu bilmem bedir