Tgeecc imerveg fark etmemissindir ama düşmüştür benimki düştü ve senden 1 hafta gerideyim bana da baskı yapiyo
imerveg Tgeecc olabilir pek dusmus gibi goremedim ama farkinda olmayabilirim🤷🏻♀️ baski yapinca biraz acitiyor
eylemkaya07 mucizemsin-21 çok fazla alma bence bebekler 1 aydan sonra hızlı büyüyor yeni doğan kıyafetleri az bi süre kullanılacak 5-6 takım al diyorr çevremdeki insanlar
mucizemsin-21 eylemkaya07 2 hastane çıkışı aldım şimdilik canım bi tane daha alsam ueter gibi ağustosda doğcak bide öyle fazla giydirmem heralde bilemiyorum daha bakalım kısmet 😇
mucizemsin-21 eylemkaya07 uzun kollu mu giycekler kısamı arada kaldım ya sen ne tarz alcaksın çoğunluk canım
eylemkaya07 mucizemsin-21 yeni doğan bebek vücut ısısı bizim gibi olmaz uzun kollu giydirirler genellikle o yüzden uzun kollu alacm ama çok kalın olmayacak şekilde uzun kollu alacm
mucizemsin-21 eylemkaya07 bende öyle yapmayı planladım canım çok sağol sağ salim alalım kucağımıza inşALLAH🤲
Yspnr Haticeyuce31 maasallah hayirla kucagina al insallah 🤲 12 haftalik hamileyim senin ki kadar göbisim var 🙈
Seyda123krhsn https://share.icloud.com/photos/0SSuIv3ZNo1YbGWSLCOyzj82Q 16 haftalık 4 kilo aldık ❤️