Arifcaninannesi prensimgeliyor tekmeleri kasıkta hissediyorum 🙄onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür
Sermec27 prensimgeliyor ilki sezeryan oldugu için arası da kısa oldugu için blraz zor geçiyor kasık agrıları zorluyor beni sadece onun dısında iyiyiz 🥰 21+5 haftalık olduk oğlumla
Dua35 prensimgeliyor iyi gidiyor çok şükür haftaya detaylı ultrason var çok meraklı ve endişeliyim İnşaALLAH güzel haberler alırım
Deniz95 Arifcaninannesi bende kasıkta hissediyorum ama benim tahminime göre sadece bacakları aşağıda bence 😀
Haticeyuce31 prensimgeliyor su an ben uzandım oda disko kurmuş icerde herlde valla coşuyor 😁😁 21+1 iz bizde
Sermec27 Arifcaninannesi benim ilk oğlum melek oldu canım o acıyla sezeryandan sonra 7 ayımda tekrardan hamile kaldım ilk oğlumda prensesler gibi geçmişti bu inanılmaz zorluyor beni ama buna şükür sağ salim kucagıma alayım da her acıya razıyım 🤲
Arifcaninannesi Sermec27 rabbim onu sana şefaatçi eylesin inslah cnm bmm çok üzüldüm rabbim bu bebeğini hayırlısıyla büyütmeyi nasip rylesin onslah
Sermec27 Arifcaninannesi Amin canım inşallah rabbim cennetinde kavustursun inşallah oğlumla kardeşini de kucagıma almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Zeynep_18 prensimgeliyor çok şükür güzel gidiyor bugün yürüyüş yaptık oğlumla, kasığıma ağrı girdi biraz onun dışında bi sıkıntı yok☺️