Mirayse1 Gizemshn bende 33.haftadayım ama bnm ikinci gebeliğim göğüslerm 75ten 85 e cıktı. Göğüs ucum ilinci bebek olcağı için çıkık zaten ama ilkinde doğumdan snra bebeğin emmesiyle cıkmıstı.
Gizemshn Mirayse1 benim ilk gebelik ne büyüdü ne birsey bakalım doğumdan sonra nasil olacak ve benimki de icine doğru su an
NesssE Mirayse1 ya yorumunuzu yeni gördüm bişey sor ak istiyorum ilk hamileliğinizden sonra göğüsleriniz eski boyutuna geldi mi büyüdüğü şekilde kaldı mı
E2M Gizemshn ben hem emzirme sütyeni(penti) hem emzirme atleti aldım. bence atlet daha kullanışlı daha rahat, kaplı olanlardan aldım
-ozlem Gizemshn 2 adet kaplı sütyen aldım normal sütyen gibi taktım bi kac sefer kapsız olan uc belli ediyo
Gizemshn -ozlem yaa rahat değil demişlerdi bende gidip kapsiz aldim neyse duruma göre bir tane de kapli alirim gogus ucuna da göğüs pedi koyarım zaten tamamdır
nimres 3 tane kaplı(dışarıda giymek için),3 tane kapsız ve 2 atlet aldım( evde giymek için) kaplı olanların teki tel destekli alttan dagi den aldım,2 kaplıyı da lcw den aldım tel desteksiz. Kaplı olanlarda kapsız olanlarda çok rahat. Tavsiye ederim. 😊
Gizemshn nimres masallah siz baya almışsınız gule gule kullanın 😊 telsiz olanlar yine de kalpli duruyor mu ?
nimres Gizemshn Teşekkür ederim 😊 aslında 3 tane kaplı almayacaktım ama lcw deki telsiz olanları görünce dayanamadım çok rahat ve kullanışlı sütyen tavsiye ederim. Önce onu görseydim telliye gerek duymazdım. Daha çok evde zaman geçireceğimiz için bir kaplı 2-3 kapsız yeterli bence.☺️🤗
nimres Gizemshn denetmesinler için bende tesadüfen aldım bedeni çok şükür oldu rahatta. Olur size de bence. Zaten fiyatıda uygun en azından 😊
Mirayse1 NesssE eski boyutuna geldi maalesef 😅 kilo vermezsenz büyüdü sekilde kalır. Ben eski kilomdanda düşmüştüm belkide ondan. Ama sarkma olmadı
Ogretmenanne24 icimdekikelebek bende merak ediyordum 80 beden aldım atleti biraz küçük ama esniyorda 85 olsa daha iyi olurmuş dedim rahatlık açısından değişim yaparlarsa sormayı düşünüyordum
Gizemshn Ogretmenanne24 bende büyük almışim küçük alayim dedim hic denemedim ama değiştirmiyorlarmis allahtan ucuz icim acımıyor
icimdekikelebek Ogretmenanne24 değiştirmediler valla kalıpları darmıs ben de bilemedim öyle kaldı elimde 🤷🏼♀️
nimres Gizemshn sırttan sıkma problemi varsa eğer arkaya takılan kopçalı ek parçalar var 3 sıra şeklinde. İstediğine takıp rahat kullanabilirsin ☺️ İç çamaşırcılarda bulabilirsin. Ne olur ne olmaz doğuma yakın tam gelmeme olasılığı olursa diye aldım ben. 🤗