Gokceeeee-_ ZehraK23 Badem ceviz fındık bunlar çok kilo aldırıyor bebeğe yumurta da öyle kırmızı et ye kan yapar çok pişmiş olsun ama süt iç bol bol peynir ye inşallah faydasını görürsün
ZehraK23 Gokceeeee-_ Yemeye başladm kuzm inşallah İşe yaradıgnın Haberini burdaki bana yazan herkese Haberdar edecm 😊😊
Hilalnefes ZehraK23 aynısını bende kullandım kanın toparlanmadi mi? Ve serumdan sonra bebeğin gelişiminde fark oldu mi
ZehraK23 Hilalnefes kuzm biraz fark oldu bebege yararı elbette olmuştur ama bn anlayamıyorum yine kalp carpıntmm olyor hayla ve tansiyon düşüklüğümde olyor kuzm İnşaAllahh sana iyi gelr bnm fazlaydı kanszlık
Merveakbulutt ZehraK23 çok güzel tarifler var kuzum Inanki yavaş yavaş yemeye çalış minigini düşün zorla ye demiyorum elbette ama bende mesela kırmızı et asla ağzıma sürmem ama mecburen yedim o 9 ay boyunca şimdi yine yemiyorum mesela ogure ogure yedim
efruzzz ZehraK23 32+0 da ki kiloyu hatirliyor musunuz acaba cunku benim o hafta bebegim 1800 du ve bir sonraki randevum 35+0 da olacak ama 2600 olacagini sanmıyorum kilosunun
Merveakbulutt ZehraK23 aah ah analık ah sen benin halimi bi görsen gece gündüz uyku yok birşey yok bu günlerini böyle kendini üzerek geçirme bitanem dinlen bol bol dinlen bebeğine ve kendine vakit ayır olur mu
Zynp63 ZehraK23 kilosu az değil cnm benşm de35. hafta da 2450 Di 37 de 3170 oldu ama muzve kivinin ile yaradığını düşünüyorum birde süt
ZehraK23 Zynp63 MaşaAllah kuzm 2 haftada baya fark olmş Bende pekmez ve muz vs yemeye başladım inşallah Alır Sağlıkla
minebilal ZehraK23 ben tatliyi fazla kaçırmışım tatlıdan kastım sütlaç ve çikolata birde bulgur pilavini cok yemiştim son 1aydir kilo yapmis bebeğe bulgur kilo yapar derlerdi haklılar 😊
ZehraK23 Merveakbulutt Çok haklısın balım zaten burda bazı arkadaslar Bişeyler diyince o dakka vazgeçtim boş yere kuruntu yapmaktan kilonun fazla önmli olmadgnı sağlığın daha önmli oldgnu artk anlayabiliyorum tam anlamıylaaa
ZehraK23 Hilalnefes 8 kuzm takıldıktan snra 10 gün snra tekrsr kan verdm üzerine bir kavozdsn fazla bağ pekmezi içmeme ragmen 11 zor oldu cnmm
Jdjvj Melek_moms evet gayet normal di canım sadece zayıf oluyolar oda çok degil yemeyi seven bir çocuk olursa daha çabuk toparlar
ZehraK23 Jdjvj 💋 inşallah canım bnmm Tek umdumz Sağlıklı Olması Kilo gerçekten snrada olabileck bir Durum 🤰🤰