Nefeshangul meliha_gizem iknzede ins rabbmim sağlıklı bir yaşam versn 🤲 gözünüz aydın olsun ben bişey sorucam bu spinal iğne faln yapiyolr ya onun doğum sonrası baş ağrısı çok uzun suruyoms diyolr doğru mu bende olursam diye merak edyrm
meliha_gizem Nefeshangul bende hiç ağrı olmadı canım. Bence bu durum kişi ile alakalı. Yalnız anestezi uzmanım ameliyathaneden çıkmadan önce bugün kesinlikle başını oynatma yoksa baş ağrın olur dedi. Dediğini yaptım 15gün bol sıvı al dedi su iç nescafe türk kahvesi dedi. Ağrın olmaz dedi.
Meryemyilmazzz Nefeshangul baş ağrısı olur kafanız yüksekte yatın bi türk kahvesi kola vs tüketirseniz daha çabuk anesteziyi atarsınız ve başınızı aşırı oynatmayın mideniz bulanabilir
aksoyrumeysa Tgceysf Tgceysf sontayı ameliyathanede uyuştuktan sonra takın dersiniz hemşirelere acı hissetmezsiniz. Bir de artık dikişler alınmıyor estetik dikiş atılıyo eski tabirle yapıştırma tekniği kullanılıyor
Tgceysf aksoyrumeysa Ay canm içimi rahatlattın çok sagol gerçekten o sonta işinden çok korkuyordum yarın rahat Bi şekilde gtcem hastaneye.
meliha_gizem Tgceysf sontamı ameliyathanede bacaklarım uyuşunca taktılar canım. Dikişlerimi göremedim doktorumda bilgi vermedi sadece hastaneden çıkarken su geçirmez bant şeklinde bişi taktılar. Doktorum 1hafta sonra gel ben çıkaracağım bunu dedi. Bekliyorum bakalım
Tgceysf meliha_gizem Bugün doktora gttm yarın sezeryn olyrm 39+2 günlgm doktr ddi istersen yarn gel hemn sezeryan ol ddi bnde beklemcm gtcm yarn. Bide bagrsagı beyazlaşmş ddi beklemek istemdm normal dogumu fln hafta sonunda nolur nolmz dye
meliha_gizem Cetins evet öztan hastanesinde doğum yaptım canım. Doktorum İnan beydi ve kendisini tek geçerim çok iyi bir doktor
Cetins meliha_gizem teşekkür ederim canım. Hastane de doğum sonrası nasıldı peki hemşire ilgisi falan doktorlardan çok hep hastane ile ilgili sıkıntı yaşayanlar oluyor. Birde doğumunuz kaçta oluyor. Çocuk doktoru bulunuyor mu o saatlerde🙂
hazal544 Tgceysf bende 40+2 oldum, açılma sancı vs yok, cuma günü suni ile deneyeceğiz, olmazsa sezeryan olacak, ama suni ile hiç açılmasz normal doğum yapan da var
meliha_gizem Cetins hiç bir sıkıntı yaşamadım yazdığım gibi ameliyathanedeki hemşir ve hemşirelerden tut aneatezi doktoruna kadar hepsi çok ilgili ve güler yüzlüydü. 1gece kaldık ama hepsi çok ilgilendi
Cetins meliha_gizem merhaba size tekrardan yazıyorum ama🙈 benimde doğumum haftaya olcak nasipse refakatçi 1 kişi, ziyaretçi de almıyoruz dediler. Sizin nasıldı esnetebiliyormuyuz bu ziyaretçi falan yani eşim annem olsa başkası hiç giremiyor mu hiç merak ettim.
Hilaltunceldursun52 Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun🙏 bu karnina bastirma isini sizede yaptilarmi uyusuklugunuz gecmismiydi 🙄
meliha_gizem Hilaltunceldursun52 karnıma bastırma falan asla yapılmadı. Pis kanı doktorum sanırım ameliyatta zaten akıtmış
SdDkmnn meliha_gizem merhaba öncelikle Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😊 haftaya perşembe ben de öztan da doğum yapacağım da sütüm gelmedi henüz 2 saatte bir mama veriyoruz demissiniz ya hastane de de verdiler mi süt gelmeyince mamayı ? Yanınız da götürmüş muydunuz yoksa hastaneden mi verdiler ilk etapta ? Aklıma cok takılıyor bu konu doğunca hemen sütüm gelmezse nasıl olacak yanımıza almalı miyiz acaba diye