tubiii0106 benimde o haftada olmuştu vajinaya baskı gidip gelen sanci acile gtmistm birsey cikmadi ama siz yinede gidin bence

Eylul2107 bnde tahlil verdm de enfeksiyon cikti benm tekrarlayan bi enfeksiyonum var malesef. hamilleiklerim boynca cekiyorm bu hamileligmde de cektm cekmeye devam ediyorm onceki hamilelogmde enfeksiyon yuzunden erken dogum oldu oglum 32 gun kuvezde yatti

aselelif06 aynen bugun doktorum da öyle dedi eve gonderdi sadece riskli bir şey olmadığı için en iyi kuvez anne karnı diyip ilaç verdi yanında inşallah saglikla gelir tüm bebisler annelerinin kucagina

Son 29 gün 🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Son 14 gün. 10 Mart sabah 10 da inşallah epidural Sezeryan ile 2. Kızım geliyor🙏 Bugün dr randevum vardı netleştirdik tarihi ve kan tahlili istedi yaptırdım. Heyecan sardı iyice 🤩 hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişler de artık normal yürüyelim 😂 artık yürüdükçe kasıklarımda balon varda patlayacak gibi oluyor 🙈

Zgeylmaz Allah yardımcın olsun benim de kaburgama çok baskı yapıyor kafatasından eğilemiyorum bile hayırlısı olsun dönerse döner dönmezse Allah bilir ne diyim.

cipiti Yok azalma değil de uyanma saatleri var gece ikilerde partiliyor içerde resmen uykumdan kalkıyorum acıtıyo bazen karnm bir o yana bir bunyana şekil değiştiriyor😅

Son 26 benımde cok az kaldı ama zaman geçmiyor

Ezolym oy maşallah 😻😻 bende hissediyorum ama yeri daraldı diye düşündüm çok sert hareketleri yok

Gizem27 keşke gelse ya ben artık doğsun istiyorum 😇

cipiti oyy seninki kilolu mu acaba benmki en son 2 kg dı zayıf old için mi çok hareket ediyor bilemedim.

Ezolym 35. Haftada 2490 di yarın gideceğiz doktora bakalım ne kadar olmuş bide ilk gebeliğim anlamıyorum çok normalmi ilerliyor öğreneceğiz 🤲🤲