Mehtpsahn_53300 Yunusemreninannesi benimde son 15 ama galiba 41 e kadr uzayacak gibi görünüyor hiç gelmeye niyeti yok kızımın kesin 41 de artk suni sancı ile başlatacaklar 🤔😣😣
MyPrncssArwen Yunusemreninannesi bizimde 47gunumuz kaldı minik meleğim kızımla ♥️👣😇 mart sonu Nisan başı gibi doğumum inşallah 👣
aselelif06 Haticearen bende 36dayım sancım 120 çokıyor ama ben hissetmiyorum ne yatış versi ne ilaç zaten haftam geregi ilaç veremiyor 35 de olsaydım bana da vururdu heralde. Evde git yat dedi . 10 gün daha içerde tutmamız gerek dedi. Sağlıcakla gelsinler inşallah üzülme bu haftalarda da gelse riskli bi durum yok
Haticearen aselelif06 aynen bugun doktorum da öyle dedi eve gonderdi sadece riskli bir şey olmadığı için en iyi kuvez anne karnı diyip ilaç verdi yanında inşallah saglikla gelir tüm bebisler annelerinin kucagina
Deryanneadayi Merhaba 38+1 deyim dünden beri koyu sarı akıntım olmaya başladı normal mi normalde hiç akıntım yoktu bunu yaşayan var mı
Oysul 20 altı günü kalan anneler ne gibi belirtileriniz var? Benim ara sıra yalancı sancı diye tahmin ettiğim karin ağrılarım oluyor. Bir de bebek çok toplanıyor canımı acıtıyor başka da tık yok. Sizde nasıl durumlar ?
Eylul2107 tubiii0106 benimde o haftada olmuştu vajinaya baskı gidip gelen sanci acile gtmistm birsey cikmadi ama siz yinede gidin bence
tubiii0106 Eylul2107 bnde tahlil verdm de enfeksiyon cikti benm tekrarlayan bi enfeksiyonum var malesef. hamilleiklerim boynca cekiyorm bu hamileligmde de cektm cekmeye devam ediyorm onceki hamilelogmde enfeksiyon yuzunden erken dogum oldu oglum 32 gun kuvezde yatti