Egemenim2018 Aysenur80 hijyen açısından cok iyi gelmedi bana ama burda doğum yapacaksaniz başka seçenekte yok ben doğum için İstanbul’a aile min yanına gidicem inşallah
Sulleersoy Betulnuri genelde sağlık ocağına gidiyorum tahlil için şeker yüklemesibi de devlet hastanesinde yaptırdım
Balonnnnn Minikbiranneee yani bi ihtiyacımız kalmadı aslında tek sorun zaman geçmiyor😊 zaten 1, 1 buçuk ay hastane çıkışlarını giyecek 0-3 ay penye oluyor zaten ne üşütür ne yakar bi zaman. soğuk olursa zaten kundak yelek. 1 ay sonra yaz geliyor artık yazlık alırız duruma göre daha çıkmadığı için yazlık altlar aldım üzerine penye alıcam hepsinin çıktıkça
Sulleersoy rjbngnsky49 bir çok hastane sezeryan ve normal doğum arasına fark kayıyor benim gittiğim hastanede ikisi aynı ücret epidural için ekstra ücret istiyorlar
rjbngnsky49 Sulleersoy yaşamda da iki doğum şekli de aynı fiyat ama epidural dahil sanirim.yani ilk dogumumda dahildi şimdi bilmiyorum ayni mi degilmi.
Smyy00 Minikbiranneee ben baya kıyafet aldım, emzik, bebek arabası, Beşik bitti beşikle ilgili ufak Bi sorun çıktı ama halledicez onuda inşallah, kendime almam gereken şeyler kaldı birde bebek bakım ürünleri kaldı
Sulleersoy rjbngnsky49 her hastanenin çalışma şekli farklı benim riskli gebelik olduğu için bazı hastaneler kabul etmedi şu an doktorumdan çok memnunum o yüzden parasına takılmıyorum
rjbngnsky49 Sulleersoy Sulleersoy oyle tabi ayni olacak diye bisey yok.g3cmis olsun bu arada.allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
PIRIL zerrinayyildiz oğlum şu an 5 yaşında, gayet rahat yatıyor. Hatta ben onu uyuturken bazen ikimiz bile sığıyoruz 😃
Feride34 Nuranee benimde 15 mayıs yenidoğan kıyafetleri hep uzun kollu aldım zıbınları kısa kollu asklı 3-6 olanları ince tarzda uzun kollu ama az diğerleri kısa kollu
Feride34 Yagmurynrmglty bence eger isterseniz 1 2 tane alın ama fazla almayın çabuk büyüdükleri için giyilmiyo birde antalya yani ne kadar soguk olurki😂
Yusrahmet Bugcuu bende döşemealtında otuyorum Mehmet Sinana gidiyorum bende 29 haftalıgız😍Memnun musunuz doktorunuzdan
Gokceeeee-_ Minikbiranneee Ufak tefek şeyler kaldı alınacak cinsiyeti öğrendiğim zaman koşa koşa gitmiştim kıyafet almaya iyi ki zamanında almışım beşiğimiz de hazır da bekliyor dedesi gelince kurucak nasip olursa yavaş yavaş kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyip yerleştiricem bavula 😊