Yagmurynrmglty Sulleersoy patikli tulum almak mantıklı mı sizce bende mayıs ortası doğum Antalya ya belli olmuyor çok mu sıcak olur giyer mi pişik mi olur bilemiyorum
Sulleersoy Yagmurynrmglty klima kullanımına bağlı normalde evet sıcak oluyor ama bebek sonuçta ben yenidoğanları hep patikli aldım sonraki ayları patiksiz
Feride34 Yagmurynrmglty bence eger isterseniz 1 2 tane alın ama fazla almayın çabuk büyüdükleri için giyilmiyo birde antalya yani ne kadar soguk olurki😂
nisanmaral Minikbiranneee kıyafet işini hallettim zaten yenidoğan, 03 ay ve 3 6 ay aldım. Daha büyük almadım. Yatak, kanguru, ana kucağı, birkaç oyuncak, bakım malzemeleri tamam. Bi küvet, maşrapa, kova eksik çok şükür onu da yarın bimden bakıcam 😅
Sulleersoy melegim95 açlık normal çıktı şeker yüklemesi sonrası 145 çıktı. 3 aylık şekere bakıldı o da normal çıktı ctesi randevum var bakalım doktor ne diyecek
rjbngnsky49 Yagmurynrmglty vakıf yaşamda suan 3.500 doğum 250 lira da covid testi.2018 de oglum doğduğunda 1200 felandi.yeni acilmisti o zamanlar ondan ilk zamanlar baya uygundu o hastane.muayeme ucretleri 1 yil 15 liraydi.esimin çalıştığı şirketle anlaşmalı olduğu için 300 lira indirim almıştık.900 liraya yapmistik.3 yil da nerdeyse 3 bucuk katına çıkmış.ama diğer hastaneleri bilmiyorum
Sulleersoy rjbngnsky49 Medicalparkta Mine Erdoğan Yılmaza gidiyorum çok da memnunum ama muayene ücreti ve doğum baya pahalı 5200 olmuş doğum ücreti
rjbngnsky49 Sulleersoy biz yaşam a uçmuş dedik o ama orasi göğe cikmis😁😁ya bi de o kadar para vereceğiz.bari covidi ucretsiz yapsınlar.
Betulnuri Sulleersoy 3 aylık şekere nasıl bakılıyor canım? Bende salı günü şeker yüklemesi yaptırıcam ama 3 aylık şeker olayını hiç duymadım
zerrinayyildiz PIRIL büyüyen yataktan bende alcam ama bir kaç arkadaşıma sordum büyüyünce eni dar oluyo diyorlar rahat yatabiliyomu peki çocuğun
PIRIL zerrinayyildiz oğlum şu an 5 yaşında, gayet rahat yatıyor. Hatta ben onu uyuturken bazen ikimiz bile sığıyoruz 😃
Betulnuri Minikbiranneee yaa bende mayıs sonu haziran başında doğum yapıcam inşallah benimde çok eksiğim kalmadı 🙂 burdaki annelerin listelerinden tamamladım herşeyimi 🥰 listeni bana da atar mısın bakim sana göre eksiğim kalmış mı ☺️
Egemenim2018 Aysenur80 güzel ilgili bir doktor ilk başta cihanpolde Bülent beye gitmiştim çok kalabalık gelince vazgeçtim oradan
Aysenur80 Egemenim2018 anladım Bi ara gitmeyi düşündüm ama eşimin çalışma saatleri çok ters cihanpolde yakın eşim olmasa dahi ben rahatça gidebiliyorum diye değiştirmedim Enes hocadan da bir sorun yaşamadım bu zamana kadar cihanpolde doğum yapma konusunda kararsızım sadece
Sulleersoy rjbngnsky49 ben onu hiç sormadım inşallah bir de onun için para istemezler ekstra. epidurale 1200 lira istiyorlar
Egemenim2018 Aysenur80 hijyen açısından cok iyi gelmedi bana ama burda doğum yapacaksaniz başka seçenekte yok ben doğum için İstanbul’a aile min yanına gidicem inşallah
Uras006 29 haftalığız😅 birkaç takim yenidogan ve 03 ay almisim başkada birseyimiz yok 😅 neyime güveniyorum bilmiyorum ama sanki almasam bunlar yetecek gibi geliyor 🤣 ilk doğum olacak ne alacağımı kac takim alacagimi da tam bilemiyorum galiba 😔
Rat Uras006 bende 26+4. Haftadayım tek bir çorap bile almadım daha 🙄 nasipse benimde ilk gebeliğim 33. Haftalardan sonra başlamayı düşünüyorum. Zaten her yer kapalıydı yeni açılıyor🤷🏼♀️ Covid sağolsun 😞
Sidal 200720112021 bizimki hiç uyumuyor heralde sürekli hareket halinde 4 5 gündür aşırı hızlı vuruyor uyanıyorum erkek bebek bu arada