Minikbiranneee 200720112021 oturduğum sürece hissediyorum ayaktayken beşikte sanıyormuş kendini😬uyuyo galiba
Kubra-kurt-aksoy Minikbiranneee ben de liste yapmıştım bebek için Emzik kendim için deeped ve korse kaldı. Hatta oğlumun 1 yaşına kadar tüm kıyafetlerini aldım 🤭 dayanamıyorum indirim görünce 😅 Çok şükür bir çok şeyi hallettim. Sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz 🤲🏻
Kubra-kurt-aksoy Feride34 şuan 28+2 yim en geç 32.haftaya kadar hepsini yıkayıp çantamı hazırlıcam inşallah 🙏🏻
Sulleersoy Esosun ben klimanın gelmediği yere ayarladım beşiği gerekirse başka odadaki klimayı açıp bebeğin odasınıda soğuturup diye düşündüm
Sulleersoy mervedaldaban benimde tahmini doğum tarihi 15 Mayıs görünüyor hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
mervedaldaban Sulleersoy tam kaç haftalıksınız nerde oturuyorsunuz doktor çok ısrar etti bugün şeker yüklemesi yapılacak ve ben hiç istemiyorum
lifeofmybaby Minikbiranneee bizim bir tek beşik kaldı diğer her şeyi hallettik son ay da bez ıslak mendil vs bunları alırız 😍🙏🏻
imren_melinarya Minikbiranneee ilk bebegimde cok almistim malesef premature dogdu ve kiyafetler oylece kaldi nerdeyse simdi cok onemli seyler disinda kiyafet pek almiyorum nisan sonu mayis basi dogacagi icin hava durumuda tam belli degil zaten herkese tavsiyem dogunca daha guzel aliniyor bir kac yenidogan disinda almadim
Buketkucuk Minikbiranneee herşeyii hazııır sadece ufak tefek küçük eksikleri kaldı bir iki tane. Haftasonu yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim, hastane çantasını da hazırlayacağım inşallah 🙏🏼❤️
mucizemm_3 Minikbiranneee bende herşeyi nerdeyse aldım bi kapı süsü kaldı. Ama bugün gelin bir valiz bebek eşyası yollamış hepsi yeni keşke o kadar almasaydım bebeğin bir sürü eşyası oldu. Bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim hazır olsunlar etiketlileri geri mi versem diye düşünüyorum 🤔
Nuranee Merhaba kızlar bizde 20 mayıs gibi bekliyoruz inşallah. Bizde bişeyler aldık ama acil olanları sadece. Kıyafet konusunda biraz yardımcı olur musunuz uzun kollu kısa kollu çok kararsızım
mucizemm_3 Nuranee yaşadığın şehir önemli hava sıcaklığı benim kızım mayısta doğmuştu bir ay sonra kısa kollulara geçtik
Feride34 Nuranee benimde 15 mayıs yenidoğan kıyafetleri hep uzun kollu aldım zıbınları kısa kollu asklı 3-6 olanları ince tarzda uzun kollu ama az diğerleri kısa kollu
Sulleersoy mervedaldaban 28+3 Antalya kepezde yaşıyorum. Şeker yüklemesi bende istememiştim ama iyi ki yaptırmıştım biraz yüksek çıktı şimdi şekere dikkat etmeye çalışıyorum.
archmom Minikbiranneee 6-7 kalem eksik kaldı herseyi hazır kızımın . İyikide öyle yapmısız. .geçen hafta yani 26. Haftamızda neredeyse gelecekti . Kanamam oldu sancılarım basladı . 4 gün yattım ve doguma kadar kalkmam yasak artık. İyiki almısım . Çok güzel giden spor dolu bir hamileliğim vardı . Bir anda oldu. Bu saatten sonra seçerek giderek hiç bişi alamıcam . İyiki dokunarak almam gerekenleri almısım 🙏🏻
Minikbiranneee archmom oyyy 🥺Allah şifa versin. Ya gerisini internetten alırsın😍sağlıkla gelsn minnoş
BrcHmt Minikbiranneee 30+2 🤰🏻🤲🏻👦🏼 ben de çoğu şeyi aldım. İzmirde oturuyorum. 0-3 leri uzun kollu 3-6 ları kısa kollu aldım. Ama sonrasını bilemiyorum o yüzden çok gazla kıyafet ayıklamayı düşünmüyorum. 🤗
Minikbiranneee T-aksoy yaa Allah şifa versn 🥺 vallahi bende çıkamadım hepsini internetten aldım bütün eksikleri
Bugcuu @Sulleersoy bende Antalya da yaşıyorum Nisa’n sonu Mayıs başına dedi doktorumuz Doğumu sezeryan olacağı için. Full kısa zıbınlar var 😄 oğlum Nisa’nda doğmuştu onunkilerden uzun kollular kuzenimden kısa kollular falan her mevsimlik var Allah’a şükür 😄 Antalya havasına belli olmuyor malum kafalar çok karışık 😇
Sulleersoy Bugcuu ya ben 3 6 aylıkları bile uzun kol aldım napıcam bilmiyorum 😂 gerekirse keserim kolları 😂 doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz