Minikbiranneee -bebek arabası=1000 -Kıyafet=400/500✔️ -Banyo seti ✔️ -Dastana 1000 ✔️ -bebek bezi ıslak mendil✔️ -biberon =100 ✔️ -emzik =100 ✔️ -lohusa kıyafet=150/200 -hasta p. =50✔️ -Göğüs pedi=40 -emzirme sütyeni✔️ -Alt açma =20 -Buhar makinesi=250✔️ -Süt sağma makinesi=1000 ⁉️ ✔️ -korbel çöp kovası =130 ✔️ -bebek deterjanı greeen clean=? -tırnak makası tarak -Burun aspiratörü =30/35 -Şampuan ✔️ bunlardı listem benim 🙈
kucuktosbik27 Minikbiranneee trend yolda green clean indirimde 4 lü seti ben dün sipariş verdim 112 tl idi yanılmıyosam
ecemeric 27.haftadan selam🙋🏼♀️ her şeyimiz tamam sayılır. Ufak tefek detaylarımız kaldı sadece onları toparlamaya çalışıyoruz ☺️
Aysenur80 Minikbiranneee bende mardinde yaşıyorum mayıs ayı burada ılık hava bebek için soguk olacak uzun kollu aldım ama çok birşey almadım bilerek kıyafet üzerine yazın sadece zıbınla durabilir bebek üzerine herşey hazır ama kendime lohusa geceliği dışında birşey almadım mart ayında kendime alıcam artık 😊
200720112021 Hanımlar bebeklerinizin hareketlerini ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz acaba gün içinde
Hanife_ikranuR 200720112021 geceleri gund8ze nazaran çok hareketli gündüz tatlı yediğimde hareketleniyo ama geceleri uykuya dalamıyorum bi turlu
Minikbiranneee 200720112021 oturduğum sürece hissediyorum ayaktayken beşikte sanıyormuş kendini😬uyuyo galiba
Sidal 200720112021 bizimki hiç uyumuyor heralde sürekli hareket halinde 4 5 gündür aşırı hızlı vuruyor uyanıyorum erkek bebek bu arada
Smyy00 Minikbiranneee bende birçok şeyini aldım oda yapmayacağım Beşik aldık yarın gelecek inşallah sadece bir çekmece alacağım o kaldı, birde bebek bakım ürünleri banyo malzemeleri birde kendim için bakım ürünleri kaldı
BurcuLice Minikbiranneee alışveriş biter mi 🤦🏻♀️ Daha hiç bişey yok neredeyse beşik vs nevresim takımı bir sürü eksik var küvet takımı
Hanife_ikranuR Minikbiranneee benimde 2. Bebeğim nasipse mayısda gelicek vala ablasının kıyafetlerinden yararlancaz biz 😊
drn05 Bu zıbınları 0-3 olarak kısa kollu mu, uzun kollu mu, askılı mı nelerden kaç tane almak lazım acaba. Alıp alıp duruyorum ama kimisi çabuk büyüyor diyor kimisi üstünü sürekli değiştiriyosun ona göre al diyor ay valla kafamda deli sorular
200720112021 drn05 bence çok fazla almayın gün gün büyüyorlar benim 3. Çocuğum olacak ve yaza denk geliyor ve ona göre alın boşa masraf yapmayın derim
T-aksoy Ben daha hiç bişey almadım 🙄 Ablamın kızının içlikler kıyafetler vardı onları kullanacağım zaten çabuk büyüyorlar bir kez ancak giyor. Kendimde ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum kıyafet. anakucağıda ablamın kızının vardı hiç kullanılmadı onu aldım. Diğer şeyleri de artık almam gerekiyor ama sürekli sağlık problemi yaşadığım için ona odaklanamıyorum bir türlü.
Minikbiranneee T-aksoy yaa Allah şifa versn 🥺 vallahi bende çıkamadım hepsini internetten aldım bütün eksikleri
Feride34 Minikbiranneee çok şükür bitti sayılır benim 🥰kıyafetleri ne zaman yıkamayı düşünüyosunuz annişler ne zaman hastane çantasını hazır ediceksiniz
Kubra-kurt-aksoy Feride34 şuan 28+2 yim en geç 32.haftaya kadar hepsini yıkayıp çantamı hazırlıcam inşallah 🙏🏻