ayshoo otribebe aldım bende tavsiyeler üzerine ama korkuyorumda nasıl anlarım nasıl temizlerim diye tedirginim 🙈
Kaa Minnakhamis izotonik ve şırınga en süper yöntem 👍en güzel o temizliyor devlet Hastanesi’nde bir doktor gösterdi ve hep öyle temizledim
Hamileyim-mutluyum Minnakhamis otri bebebaldım ama kullınır mıyım bilmiyorum ilk zamanlar bebeklerin burnu çok hassas oluyor ilk zamanlar kullanmam heralde yine de bulunsun zaten çok pahalı bişey değildi
Minnakhamis sternocleidomastoideus ben araştırdım ama yorumlarda iyi olmadığı yazınca vazgeçtim 🤷🏻♀️
sternocleidomastoideus Minnakhamis bende hep öyle okudum çekme performansından pek memnun kalınmamış o yüzden çok kararsız kaldım. Manuel olanda da o hüpletme kısmı çok tuhafıma gittiği için otomatiğe bakmıştım😂
Minnakhamis sternocleidomastoideus ay bende yâ 😄 o hüpletme olayı tuhaf geldi o yüzden makine tarzı düşündüm daha pratik olur dedim ama yorumlarda önerilmeyince vazgeçtim 😀
Annecik_ Minnakhamis otribebe 👍🏻 Ama öncesinde bebek alışverişinde ucuz diye bebedor marka aldık otribebe daha iyiymiş onu anladım ama sor çok kullanmadık
Annecik_ Birmom eğer sümük yumuşak ve hemen uçta görünüyorsa bir şey sıkmadan çekebilirsiniz ama kurumuş sümük varsa yumuşatıp daha sonra çekmek doğru olanı
Magnolina Minnakhamis baby vac bir marka var kullananlar çok memnun büyükler bile kullanıyormus bir yorumlara bakın isterseniz
haziranin25i Hilalsny bende korkuyorum aldım ama kullanmak nasip olmadı. 😂 Kayınvalidem ve annem böyle yapalım dediler öyle yaptık çözüm eskilerde 😂😂
Hilalsny haziranin25i valla oyle ya bana da sey demislerdi gogus ucun yara olmasin diye krem alma bosuna emzirmeden once sutunu azcik sur gogus uclarina hic yara olmaz demisleri deniycem😍😂😂
haziranin25i Hilalsny ben krem aldım kuzum lansinoh krem ve emzirebiliyorsun da 😍 Ve evet emzirmeden önce bende sütümü sıkıp memeye sürüyorum ıslanınca alması daha kolay oluyor gerçi biz biberon dan yeni yeni memeye geçiyoruz 🤭
haziranin25i Hilalsny eşim e bebekten gaz yapmayan ve akma hızı yavaş olan bir biberon aldı. İsmi tommee tippee evde Philips Avent ve wee Olmasına rağmen sadece bunu kullanıyoruz.
Hilalsny haziranin25i aventi cok begenenler oldugu gibi hic begenmeyenlerde var :) bebege bagli belli ki :)
haziranin25i Hilalsny kesinlikle öyle. Ama biberon olarak kaşık biberon alın biz şimdi memeye dönmeye çalışıyoruz ve zorlanıyoruz