haziranin25i Minnakhamis otri bebe aldım ama korkumdan hiç yapamadım 🙄 anne sütü damlatip bebeğim hapsirarak rahatlıkla burnunu bosaltabiliyor 🤗😍
Kaa Minnakhamis izotonik ve şırınga en süper yöntem 👍en güzel o temizliyor devlet Hastanesi’nde bir doktor gösterdi ve hep öyle temizledim
Hamileyim-mutluyum Minnakhamis otri bebebaldım ama kullınır mıyım bilmiyorum ilk zamanlar bebeklerin burnu çok hassas oluyor ilk zamanlar kullanmam heralde yine de bulunsun zaten çok pahalı bişey değildi
Gamzeaykn Bende daha almadım ama herkes otribebe yi önermiş eczaneden onu alacağım :)) evet ilk zamanlar da lazım olabiliyormuş
Annecik_ Birmom eğer sümük yumuşak ve hemen uçta görünüyorsa bir şey sıkmadan çekebilirsiniz ama kurumuş sümük varsa yumuşatıp daha sonra çekmek doğru olanı
Minnakhamis haziranin25i bende ilk korkarım ama ailem yanımda olacak ilk zamanlar onlara yaptırırım diyorum 🙈😂 sonradan eşim yâ da kendim yaparım diye düşünüyorum ☺️
haziranin25i Minnakhamis kızım doğalı 21 gün oldu hala yapamadım ailem eşim yanımda olmasına rağmen 🤭 Anne sütü kolayima geliyor o yüzden denemedim bile 😇
haziranin25i Hilalsny anne sütümü kaşığa damlatip kaşıktaki sütümü bebeğimin burnuna damlatip burnunu sıkıyorum hafifçe sonra bebeğim hapsirarak burnundakileri dışarı atıyor 🤗
Hilalsny haziranin25i cok iyi😂 eger bu sekilde cozum oluyorsa ben asla aspirator kullanmam biraz korkuyorum aspiratorden cunku😂
haziranin25i Hilalsny bende korkuyorum aldım ama kullanmak nasip olmadı. 😂 Kayınvalidem ve annem böyle yapalım dediler öyle yaptık çözüm eskilerde 😂😂
Mcakir MihricanA her gün temizlemek mi gerekiyor yoksa burnunun dolduğunu fark ettikçe mi yapmamız lazım ? 😊
MihricanA Mcakir Ben fark ettikce temizliyorum zaten kendisi de belli ediyo emerken falan agrasif oluyo