Bloggeranne_93 13+2 yi Çay, türk kahvesi, balık ve ceviz yıyemıyorum bende hala hele çayy nasıl özlüyorum 🥺
ysmn_kck17 Masal2020 Aklına gelebilecek herşey diyebilirim mutfakla düşman oldum evde çift maskeyle gezer oldum 69 la hamile kalmıştım ilk haftada 64 e falan düştüm . İstifra yoktu çok ama bulantı ve yiyememek çok zordu
ysmn_kck17 Masal2020 Çok şükür evet şuan açlıkla mucadele edip saat başı acaba şimdi ne yesem.diye düşünür oldum . O kadar uçuk bir evre yaşadım ki ilk zamanlarla şimdi hiç alakam yok 🤭🤭 bu hormonlar çok şaşkın ne yaptıkları belli değil 🤭🤭 20 deyim kuzum ama 16 dan sonra toparlanmaya basladim
Masal2020 Sedanindenizi b12içeren vitamin kullanıyrm bnde aynen ya inşallah karşılıyoruzdur napalım zorla yenmiyor
civciv1520 Tulum peynirinden tiksindim adını duyunca bile midem bulandi dolapta görünce istemsiz cikariyordum ne var ne yok 🤦🏻♀️😅 şimdi 23 haftalık olduk şükür 🧿🥰 tulum peynirine karşı daha anlayisliyim
Buketkucuk Masal2020 ilk dört ay boyunca kokan herşeyden tiksindim ve uzak durdum. Yumurta pişen yerde bulunamadım ama yumurta yiyebiliyordum. Sarımsak, soğan kokusu korkulu rüyamdı. Her pişen yemek koktuğundan yemek pişiremiyordum pişirilen yerde duramıyordum şükür ki geçti🙏🏼🌼