Sedanindenizi Masal2020 Balik, süt tiksidin 12. Haftafan sonra sut icmeye basladim ama balik hala goresim yok😒
2zlerinannesi Masal2020 12+4′teyim yumurtayı dolapta bile görünce midem ağzıma geliyor. Sucuk sosis vs. hastasıydım ama çok soğudum. Bir de balık ve kırmızı etten çok soğudum. Bulantılarım geçeli 2 hafta olacak ama halâ yiyemiyorum saydıklarımı.
Duygus97 Özellikle yumurta. Ama Allah affetsin her şeyden tiksindim denilebilir sevdiğim şeyleri bile canım istemiyordu yemek için yiyordum resmen. Hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür geçti
Masal2020 Duygus97 valla ögürtü geliyor bana yiyemiyrm bebek ya beslenemezse vitamin alamazsa diyorum kaygılanıyorum nezaman geçti sizin
Masal2020 _Zls_ yumurta yiyim belki geçmiştr dedim agzıma aldıgım anda o masıl bir andı ya yok yani yiyemiyrm midem kaldırmıyo
Masal2020 2zlerinannesi bende yiyebilcek gibi durmuyorum hiç yemek dahi istemiyrm ama takıyorum bebek vitamin alamıcak diye
Duygus97 Masal2020 ben normalde yumurta sevmezdim hatta kesin hamile kalınca tiksinirim dedim adını bile duymak istemedim ilk başlarda. Benim de daha yeni yeni geçiyor haftada 1 anca yiyorum haşlanmış yumurtayı. Bebek her şekilde besleniyor kendinizi zorlayıp daha fazla midenizi bulandırmayın mesela benim canım haşlamadansa pişmiş çekiyor yine de yararı olur diye yiyorum az yağlı pişirip. Kendinizi kasmayın illa ki geçecek bu dönemler Allah yardım etsin 🤲
Sedanindenizi Masal2020 Tahammulum yok omega 3 uceren vitamin kullaniyorum. Hergun ceviz yiyorum umarim ihtiyac karsilaniyordur
Esra-sari Tavuk, soğan, sarımsak, Türk kahvesi, yoğurt, yumurta. Bulaşık bile yıkayamıyorum deterjan kokusu yüzünden çamaşır yumuşatıcı diş macunu sevdiğim ne varsa şuan hepsinden nefret ediyorum
Masal2020 Sedanindenizi b12içeren vitamin kullanıyrm bnde aynen ya inşallah karşılıyoruzdur napalım zorla yenmiyor