mavibahar Berin normal bazen olabiliyor. Çünkü vajina aynı yumuşaklık ta olmuyor her zaman. Ben doktoruma sormuştum öyle dedi. Ayrıca fitil olarak almak daha etkili. Ağızdan orana etkisi daha fazla.
Berin aytn123 ilk attığımda yanma yaptı yani o dakikalar icinde, birde ilk kez kullandığım için olabilir mi acaba
Aselinannesi2 Neden progestanı fitil olarak kullanıyorsunuz ki ağızdan daha faydalı benim 5 ay düşik tehlikem vardı kanamam ağızdan geçti alttan olunca doktorum çok korumuyor dedi
aytn123 Aselinannesi2 genelde doktorlar fitil olsak veriyor ilk başta ağız yolu ile daha sonra fitil olarak belki sizin doktorunuz uygun görmuyorfur
aytn123 Aselinannesi2 genelde doktorlar fitil olsak veriyor ilk başta ağız yolu ile daha sonra fitil olarak belki sizin doktorunuz uygun görmuyorfur
isimsizbiranne Aselinannesi2 doktordan doktora değişiyor işte bende fitil kullandım dört ay doktorum fitil olarak daha faydalı olcağını söyledi
aytn123 Berin olabilir belki de ben ilk hamileligimdede fitil olarak kullandım böyle olmamıştı Insallh olmaz daha geçmiş olsun
Esra-06 Melis1234 Bende aynen doktorum fitilin daha etkili olduğunu söyledi . Normal ağızdan alınınca yan etkisi fazla oluyo çok uyku yapıyo mide bulantısı da tabiki ama herkesin bünyesi farklı
mavibahar Berin evet. Hapın belli bi kısmı dışarı atılıyor. Tabiri caizse bozuk peynir gibi. Birazda su akıyor. O da normal vücut yeteri kadarının alıp gerisini atıyor 😉 Hatta bazen haptan dolayı kötü değil ama garip bir koku da oluyor.