Edaaydin Bursalı anneler burda mı 🥰 tanışalım birbirimize destek olalım 🙏🏻 28 haftalık bir paşaya hamişim ben sizde durumlar cinsiyetler nedir 😇😇
ysmn_kck17 Edaaydin Bursa Yıldırım bugün 12 den sonra tam tamına yolun yarısı 20nci haftamiza giriyoruz prensesimle ❤️😍🥰😘
Ortmenanne16 Edaaydin bende Güzelyalıdayım 😂😂😂 komşu cikicaz bı dk . Medicana Okan Özden e gidiyorum 💐💐
Edaaydin Dileknur-1005 nasıl geçiyor hamileliğiniz benim bu ara çok karın ve göğüs kaşıntım var 🤦🏼♀️
Ayseyldrmx Bursa erikli den 6 haftalık gebeyim bende 🤭 Evke plazada klinik Senem Alkan Akalın doktorum ona gidicem çok memnun olan tanıyanlarım var
Sehercemre Ayseyldrmx bende Ayseyldrmx bende ona gidiyorum 38+5 iz biz🐣 aşırı memnunum çok güler yüzlü harika bi doktor kendisi♥️🙏
Senemunlu Ayseyldrmx ilk dogumum senem hanimdaydi simdi 2. Hamileligim icin takibindeyim siddetle tavsiye ederim
Dileknur-1005 Edaaydin benim gayet güzel gidiyor çok şükür kaşıntım oluyo benimde ama ara ara çok sık değil ozmanda bebe yağıyla ovuyorum kaşınan yerlerimi iyi geliyo
Edaaydin Ortmenanne16 aaa seviyoym bende alıştım buraya 1 sene oldu taşınalı ama marketlerden yana hiç şansımız yok bi sitenin marketi var bide en yakın market 101 migros çokta yakın sayılmasada 😅
Dileknur-1005 Edaaydin en iyisi canım kaşırsanız sürekli vucudunuzda iz kalabilir çok rahatlatıcı şeyler daha iyi oluyo 😇
Ortmenanne16 Edaaydin güzeldir buralar hele bebek doğsun pusetle sahile iner bol bol denizi içine çekersiniz 😊😊