zytn Derya341986 yokartık ya nerdeyse çift çizgi çıktıgında koyuysa erkek açıksa kız dicekler.yok öyle bişey.en erken 10 hafta o da en en en.
SafiyeAktas Derya341986 sorma dondu arkadasini bize doktor karnımiı oynatıyor hareketlensin diye ama banamisin demedi 😀 c.tesi ayrıntılı ultrasonum var ins. Net bisey ogrenecegim
Makbuss Hamilelif belcikada varmis oyle duydum ama biraz ilerki haftalrda oyuzden sordum 9 haftadami aliyorlar bklm gorecez artk
Ireem20 Tahinpekmezim Yok arkası dönüktü hep 😊 Sonra 16. haftamda %90 Kiz dedi doktorum 17+4 de pipisini gördük 😊
Tahinpekmezim Ireem20 benimde %80 kiz genital organi gozukuyor ama daha cok kucuk o bolge buyuk gibi pipi yok gozukuyor net biside demiyor doktor sizinde oylemiydi 😀
NezihMeltemAcar 16 ve 17 haftamda çıkıntı görüyorum erkek olabilir %60 demişti . Bende başka doktora gittim 17+6 da net kız dedi başka doktorda 🙄Nasıl yanı çıkıntı filan var demişti benım doktorum dedim Yok kordonla karışmıştır net kız yanı dedi.
Hatice3 Derya341986 en erken 10. Haftada belli eder kendini 8 çok erken ben 11 de öğrendim ama kesin değil dedi zaten erkeğe benziyor dedi 8. Haftada gören doktor iman gücüyle falanmı görmüş 😂 vahiy gelmiştir ona 😂