Derya341986 Merhaba 8 hafta 4 günlük gebeyim. Arkadaşım erkek çocuklar çok erken öğreniliyor doktor bana 8. Haftada söylemişti dedi. Öylemi gerçekten??
Fatmafatma Derya341986 yok ole bisey 8 haftalikken bisey görülmez ki bebegin organlari 13 15 haftalarda olusmaya basliyor eger gosterirse 17 haftada ogrene bilirsiniz
Deletedmom71 Derya341986 8. Haftada ben daha kalp atışını duymuştum ilk kez. cinsiyet söylemesi imkansıza yakın nasıl görecek daha özel bölgesi oluşmuyor bile
Asiyeomur Benimde oğlum olucak ama 20. Haftada organlarına bakılırken gosterdi.Kişiden kişiye değişir
Busrasahin7714 16. Haftadan itibaren söylemeye başlıyor doktorlar diye biliyorum en azindan benim iki hamileligimde de oyle ustelik uc çocugumda erkek
Derya341986 Bencede aynı fikirdeyim kızlar ama ben söylediğini söyliyorum. Yani başlangıç 12 haftamı ??
BusraDemiralpErdinlet 8. Haftada daha kendisi tomurcuk oluyor bebeğin. Pipisini görmek çok zor. Ama bebek ana rahmine düşer düşmez cinsiyeti zaten belli oluyor. O da anne karnından ya da nasıl tabir edilir bilmiyorum işte bebeğin sıvısından herhalde numune alınarak öğrenilebiliyor. Kuzenim doktor, yeni doğum yaptı, çevresi de tabiki doktor. Bunu önermişler istersen bakalım vs diye oradan biliyorum. Bir de bir kaç araştırmamda okumuştum. Ama dediğim gibi 8. Haftada daha fiziki olarak gelişim aşamasında olduğu için el ve kol tomurcukları bile zor gözüküyor.
Hamilelif Derya341986 8 hafta imkansız canım ama 9 haftadan sonra kan testi ile öğrenilebiliyor NIPT testi ile yurt dışına gidiyor kan
Makbuss Hamilelif 9 haftadami kan aliyorlar 8 haftaligim ben yurtdisinda yasiyorum burdada yapiliyormus o test
SevdaPlt Derya341986 11+6da gittik erken ama yinede tahminde bulunayım dedi 8.haftada imkansız gibi bişey canım
Tahinpekmezim Ireem20 benimde %80 kiz genital organi gozukuyor ama daha cok kucuk o bolge buyuk gibi pipi yok gozukuyor net biside demiyor doktor sizinde oylemiydi 😀
Nuranaliayaz1 Derya341986 8 hafta çok erken yine en az 12 13 de söylüyorlar ama tam net olarak 16 hafta sonrası garanti zaten ya kız yada Erkek olacak %50 tutabilir yani
SafiyeAktas Derya341986 belki kemik yapisina bakip tahmin etmis olabilir 8. Hafta cok erken canim bn 21+6 olduk hala cinsiyet belli degl banada doktor kemik yapısı kiz gbi dedi ama net bisey yok daha gostermiyor 😊
AycanFb Derya341986 8.haftada daha minnacık birşey cinsiyeti nasıl belli olsun ☺️☺️ Ben 14.haftada erkek olduğunu öğrendim en ideali 14.haftadan itibaren yapılan tahminler.