Sermec27 ZorYollardanAsipGelenim dün sanki eski postuna yazmışlardı canım ihtiyacım var diye son kullanma tarihi ne ki
serozzz ZorYollardanAsipGelenim instagramda bir gebenin gunlugu sayfasina bir sorun isterseniz orda ihtiyaci olan cikiyordu belki ihtiyaci olan biri vardir size bol bol dua eder. ☺️
burcu_izmir ZorYollardanAsipGelenim iğneyi kullanıyorum ücretli de alıyorum ama belki almakta benden daha çok zorlanan vardır diye post üstte kalsın diye yazıyorum, çünkü ücretli almama rağmen bulmakta da zorlanıyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan biri faydalanır 🙏🏻
burcu_izmir ZorYollardanAsipGelenim kimse talip olmazsa da ben masraflarınızı karşılayarak alabilirim, ignem bitti ana sağlığı iki tane 6000lik verdi bugün, 4000e kadar düşürüp onu vurucam iki gün. Elmas gibi kıymetli valla yok hiç bir yerde 😔
ZorYollardanAsipGelenim Sermec27 kargoyla baska sehire istiyo esimde kargoyla ugrasamam elden verebilirim diyo birazda gonlu rahat etsin istiyo
ZorYollardanAsipGelenim burcu_izmir inan olsun esim kargolara güvenmiyo bi kac defa sıkıntı yasandi burda o yuzden elden vermek istiyo
burcu_izmir ZorYollardanAsipGelenim canınız sağolsun, inşallah ihtiyacı olan birinin ihtiyacı giderilir 🙏🏻🌸
Sermec27 ZorYollardanAsipGelenim su an cok şükür iyi 21+4 olduk inşallah bu sefer kucagıma almak nasip olur duayla ve sabırla bekliyoruz 🤲
ZorYollardanAsipGelenim Sermec27 rabbim insallah birdaha yasatmasin insallah ayni acilari belli mi cinsiyeti
Sermec27 ZorYollardanAsipGelenim inşallah canım inşallah evet Allah nasıp ederse tekrardan oğlum olacak rabbim bu sefer yarım bırakmasın inşallah 🤲