Emel38 Senay1 galeta,peynir,elma ,kraker yiyin belki iyi gelir.bana çok iyi geliyordu.gelmezse bulantı hapı için son çare
Guzelannehnm Senay1 hamile misiniz? İlk üç ayda normal olarak görülüyor fakat içinize sinmiyorsa gitmekte fayda vardır
aleynauynk Senay1 ne kadarlik hamilesin canim? Yani vuct direncin duser hastaneye gidip serum taktirmanda fayda olur diye dusunuyorum bende hamileligimin ilk haftaladinda oyleydim
Yagmurogul Senay1 muhakak doktoruna danış. Doktorum bana fırında az tuzlu patates falan tavsiye etmişti. Bence en kısa zamanda doktoruna git
Guzelannehnm Senay1 offf gerçekten çok üzüldüm ya 😐 umarım en yakın zamanda geçer acaba haftaya özel bi durum mu ? Ben de 13. Haftaya doğrugidiyorum korkuttun beni de
Nartaneleri Senay1 ayva deneyebilirsiniz belki. Biraz tutuyor mideyi. Bi de limon iyi geliyor bana ama midem boş diyorsunuz belki boş mideye zarar verebilir ama bulantınıza iyi gelirse bir şey yiyebilirsiniz arkasından.
Semnr2 Senay1 Prilamdr diye bı bulantı hapı var gece yatmadan iki tane içiyorum ve çok iyi geliyor 18+5 haftalık olduk ben hala kullaniyorum
Senay1 Nartaneleri çok teşekkür ederim limon dan tiksindim gibi bi durum var ayva yiyorum ama midem boş suan acile geldim serum ve iğne yaptılar
ada94 Senay1 limonlu tuzlu ayva ye canım belli fayda verir. Baktın yine kötüsün druna muhakkak söyle serum falan takarlar .
Senay1 Nartaneleri ada94 Şimdi doktordan geldim kum döküyormuşum ondan midem böyleymiş bide enfeksiyon da varmış
Nartaneleri Senay1 bol su içmeye özen gösterin hem idrar yolu enfeksiyonuna hem kum dökmenize iyi gelir. Bol şifalar🙏🏻🌸