Zavira16 Edahanli 1.50 altı olması gerekiyomuş, ilk denemem taze transferdi 1.11 çıkmıştı ve transfer yapışmıştı ama negatif sonuçlanmıştı
Edahanli Zavira16 Aaa gerçektn mi çok şok oldm şuan benim 1.40 çıktı yapmadı transfer çok kafam karıştı
Suzii-90 KdryFth insallah güzel haberler alirsin canim bebisin sana sıkı sıkı tutunur rahim dinlendirme iyi olmuş bizim dr da öyle karar vermişti hakkınızda hayırlısı insallah Rabbım çifter çifter nasip etsin 🥰🤲😊
Eylul1987 KdryFth biz aslında yaptırıcaktık bu aylarda sonra varikosel old öğrendik eşimin. onun tedavisini yaptırdık şimdi değerlerin düzelmesini bekliyoruz maksimum 9 ay daha olmazsa tüp bebek yapıcaz bizde
Zavira16 Edahanli her doktorum tedavi şekli farklıdır belki değer yakın olduğu için uygun görmemiş olabilir. Doktorunuza güvenin belki dondurulmuşta çok güzel sonuçlar alıcaksınız hayırlısı diyin🤲🏻 İnsan bir an önce olsun istiyo vardır bi hayır elbet
Buse_00 KdryFth olsun bende tup bebekle 1 ay dinlen dedi doktorum sonrada kobit oldum ertelndikce ertelendi ama dondurma ve dinlenmeden şans cogaliyor
Buse_00 KdryFth cok agrim olmustu benimde öyle oldu koysakda tutmaz dedi doktor…. 17 gun cektim acısını
Edahanli Zavira16 Doğru söylüyosn cnm her seyde vardir hayir insaallah güzel snuclar alirz hep beraber