Edahanli KdryFth Benn :) neden dinlendirelim dedi cnm doktor sana ? Ya her zmn geçen zaman şmdi geçmiyo çok zor beklemek
KdryFth Limonumm açıklamayı tam yazmayınca anlaşılmamış haklısın yok değil tüp bebekte rahim dinlendirme aşamasından bahsetmiştim😊
Buse_00 KdryFth olsun bende tup bebekle 1 ay dinlen dedi doktorum sonrada kobit oldum ertelndikce ertelendi ama dondurma ve dinlenmeden şans cogaliyor
Elbet-birgun-kavusacagiz KdryFth okadar fazlada toplanmamis aslinda dr neden aldiki dinlerdirmeye acaba merak ettim benden 19 toplanmisti hemen tranfer olmustu dinlendirme olunca dahami iyi acaba
KdryFth Elbet-birgun-kavusacagiz yumurtalıklar aşırı büyümüş su toplamış dedi dr 😳yani ohss mi.oluyor
Zavira16 Benimde progesteron yüksek çıktığı için ertelendi, 20 den fazla yumurta olduğu için de doktorum riske atmak istemedi nisanda olucak inşallah transfer
KdryFth Zavira16 bana zaman geçmiyor vallahi 😊 Zavira16. Progestan normale dönmesi uzun zaman mı alıyormuş peki
Edahanli Zavira16 merhabalar cnm benim de progesteron düşük çıktığı için dinlendirelim dedi yumurtalar 1 hafta önce toplandı nisanda transfer yapalm dedi kaç olması grekmiş ki bu progesteron hormonu
Buse_00 KdryFth cok agrim olmustu benimde öyle oldu koysakda tutmaz dedi doktor…. 17 gun cektim acısını
Zavira16 KdryFth bi adet sonra normale dönüyo. Ufak kalan yumurtalar kist yapabilir bu adette hepsi atılmayabilir diye 2. Adette yapıcak transferi
KdryFth Zavira16 bende daha yeniyim tüp bebekte nette ne okuduysam işte bildiklerim yavaş tavaş yasayarakta oğrenmeye başlıyoruz
Cicek10 KdryFth benim de 1 ay dinlendirme olmuştu canım sonra adet olunca hormon testleri yaptırıyorsun her şey uygunsa iki ilaç vardı onlara başlıyorsun sonra 13 gün sonrasında yine bir muayene olmuştum hormonlara yine bakılıyor ve gün veriyor 5 gün sonrasına da transferim olmultu hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olur olmazsa da sıkıntı yapmayın ne güzel yumurtalarınız varmış 😊
Zavira16 Edahanli 1.50 altı olması gerekiyomuş, ilk denemem taze transferdi 1.11 çıkmıştı ve transfer yapışmıştı ama negatif sonuçlanmıştı
Cicek10 İlkinde 7 ay beklemiştim düşünün araya pandemi girdi hormonlar iyi çıkmadı vs zaten sonuç da negatifti sonrakinde çok çok daha rahattım