inci4141 Cicekler benim 12. Haftadan sonra azalmaya başladı ama 18. Haftadagyiz bitmedi hala. Herşeyi yiyemiyorum. Çoğu şeyden tiksinmem devam ediyor. Özellikle et balık tavuk aklıma gelince bile kötü oluyorum.
tosbiginannesii Bende 17+1oldum ama bulantılar bendede geçmedi malesef geçenlere özenerek bakıyorum resmen
Ogretmenanne24 Bana bu aralar bebeğime bişey olacak diye düşünceler geliyor çocuğum sağlıklı ama böyle düşününce ağlamak istiyorum
A-engin10 Cicekler bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti ya doktor ilaca gerek yok simdilkk dedi kasiklarimda agriyo ne yapmam lazim geciren arkadaslar bi akil versn cok korkuyorm bebegime bisey olacak diye (3 litre su iciyorm ayaklarimi sıcak tutuyorm bu arada)😥
Yaseminbyrm A-engin10 bende de var valla enfeksıyon ılac kullandım dusmedı ıgne vuruldum 5 gün bakalım sonuç yarın cıkıcak ama sancılı gectı bır ayım cok kasıklardan alttan değerine bakılıyor ılac ıcın dusukse bencede kullanmayın
yavrukom Cicekler arada bı bulantı olabiliyor ama istifra olayı bitti gibi regl sancısı gibi ağrılarım oluyor sıklıkla
halebz55 Mavis_anne benimde öyle ya sırt ağrısı,bel ağrısı cok var.. burun kanamasından bahsetmek bile istemiyorum her sabah yetmiyomus gibi aksamları bile ondan mıdır bilmiyorum baş ağrımda cok oluyo 😔
Lukita Cicekler Geçti ancak mide yanması hat safada şu an. Kendimi ejderha gibi hissediyorum 😂 Ayrıca aşırı kilo aldığım için bel/sırt ağrılarım oluyor çok ayakta kalınca.
Lukita Bu arada bebişleriniz kaç gram? Ben geç döllenme ile 16+3 de 16 cm 194 gr dedi doktor. dr bana iyi dedi ama programa göre fazla. Acabaa geç döllenme ddğil mi. Anlayamadım var mı bu kiloda biirileri