aylininannesi61 Cicekler sık idrara çıkma özellikle geceleri inat gibi 🤦🏻♀️ En kötüsü gaz sancısı 🤷🏻♀️ Bu arada 18+6 😅
merveklyc Cicekler Hiç olmadı benim bulantım nerdeyse biraz bel ve kasık ağrısı dışında iyiyim şükür ☺️
Temmuz2021 Mide bulantısı yaşamadım ama herşeyden tiksindim yiyemiyorum soğan sarımsak salça yemek yumurta tavuk kahve kendine has kokusu olan herşeyden😕😕
Dilek0809 Cicekler 13 gibi mide bulantım bitti bir kaç hafta rahat geçti 15ten beri bel ve kasık ağrısı idrara sıkışıp tuvalette yatma dışında şükür bir sıkıntı yok. Onlar için de normal diyorlar yerim çok darmış fiziğim minyon kemikler oynadıkça ağrılar artabilir dedi. Sağlıkla gelsin de katlanacağız, 16+6 şu an♥️
1250478 Cicekler Bulantılar 4 üncü aya girince geçti şükür ama bel ağrım çok kasılmalar bide ilk 3 aya göre daha rahat sonrası 18+3 üm 🙂
BegumIscanTunc Cicekler 17+5 haftayim ara ara hala bulantım oluyor baş ağrılarım oluyor kendimi hiç rahat hissetmiyorum çok huzursuz oluyorum acayip duygu düşünceler içindeyim
Sinemtnm Fatma_7 yaaa seninde mi geçmedi canım 😭😭 bende 18. Haftadayım artım dayanacak takatim kalmadı tek iyi yönü 17 ye yaklaşırken biraz yemeye başladım en azından herşryi olmasa da miğdeme birşeyler gidiyor . Her gün kusmaktan yoruldum Rabbim sağlıkla kavuştursun da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Zor vallaha Allah yardımcımız olsun
cnskmc Cicekler merhaba ben 18.haftama girdim mide bulantım 2 3 gündür yok haftalar sonra bugün mutfağa girip soğanlı yemek yapabildim hiç geçmeyecek sanıyordum bıcak gibi kesildi cok sükür. suan sadece geceleri burun tıkanıklıgım oluyor o sebeple uykudan cok sık uyanır oldum 🤷🏻♀️
Teacherella1 Cicekler 18 haftaya gireceğiz bizde hiç kusma vs yaşamadım, bu aralar sadece alt tarafa doğru batma sizlama hissediyorum onun dısında bir sıkıntım olmadı,bu haftalarda hareketlerini hissedenler varmıs ama ben daha birşey hissettim söylenemez.