SeymaK Bernaaa33 yoyko park yatak o fiyatta olması imkansız ki zaten civilde de yoyko park beşik satılmıyo başka bi markadır dediğiniz
sibuti Krizantem_ siz söyleyince araştırdım ve inanılmaz begendim. Diğer park yataklarından olumsuz bir özelliği var mıdır acaba diye düşününce aklıma sadece 1-2 yaşlarında yatagın seviyesi ayarlanabilir mi o geldi. Diğer türlü düşme tehlikesi olabilir sanki.
Krizantem_ sibuti Evet alt kademesine ayarlanıyor bu benim icin de onemli bir detaydi 😊3-4 yasa kadar da kullaniliyormus .youtube da detayli videosu var inceleyebilirsiniz bakmadiysaniz😊
Yasminnnnnn Ogretmenanne35 hepsiburadada 899 TL’ye düşmüş daha uygun fiyatlı görmedim bende şimdiye kadar 😊
Aysenurr123 Ben prego anne yanı özellikli park yatak aldım daha kullanmadım ama anne yanı özelliği oldugu için istedim 😌
Baby-yase Merhabalar bende elle markasının park yatağını aldım. Anne yanı olan değil normal park yatak. 2 komşumda da bunu gördüm cok memnunlar kesinlikle arastir derim :) kendi sitesinden bak :)
basakhanim Ozgeksn benim evim çok dar olduğu için biraz zor. Ben odalar arası geçiş yapmam sanırım. Yatak odama yerleştirdim. Salondayken de koltukta uyumasın diye Babynest kullanırım diye düşünüyorum. Söküp bir daha kurmak çok kolay ama.
bsrsll Yasminnnnnn e bebekten baby plusun park yatağını aldık. Hem sallanıabiliyor. hem kendi alt açma seti aynı zamanda ana kucağı olabiliyor bir de ayak uyunca bezidir ıvır zıvırıdır koyma yerleri var. Benim çok hoşuma gitti bir de üstünde dönencesi var ışık ve müzikli 🧡🧡
Aysen3434 Yasminnnnnn kesinlikle alınmalı. İç süngerler çok ince. Yoyko 8 in 1 ve kraft calibre 2 bu iki modelden birine bak istersen. Genelde bunlardan memnun kalmışlar.
SeymaK Bernaaa33 tamam işte canım farklı marka ben yoykodan bahsettim sen civilde şu fiyat diye yazmışsın aynı şey değil yani