ayisigi3 Kızlar bugün kan verdim beta hcg >1000 ama tsh 7,35 çıktı. 5 gün önce 3,50 tu. Böyle bir durum başına gelen var mı? Yarın dahiliyeye gideceğim. Çok korkuyorum bebeğe birşey olmasından
nursheenn ayisigi3 Benimde 4,98 yarın tekrar kan vereceğim içini rahat tut bir şey olmaz inşallah ilaçla düşüyormuş hamilelerin genelinde varmış bu durum üzülme lütfen😊
Mnevvr53 ayisigi3 ben troid hastaasiyim canim hanilelikte hormab degisimi oldugu icin metobolizma hizli calisankarda gozuken bir durum ilacla dusuyo darlik verme kendine
yesilesinti ayisigi3 ilk gebeliğimde de olmuştu. Şimdi de yüksek ilaç kullanıyorum. Düzenli kullanınca düşer hiç korkmayın. Büyük oğlum şuan 9 yaşında maşallah sapasağlam. Hamilelikte oluyo
Sevilay_47 ayisigi3 cnm korkma dereotunu yogurtlu sarımsak la karrıstır ye doğrayıp tek basına yiyemiyorsan ben özellikle gitmeden 1 hafta önce yiyorum düşüyor ilac kullanıyorum kontrol altına alınıyorn
birtriptanesi Mnevvr53 Allah şifa versin tiroid hastaları gebe kalınca çok şiddetli kusma bulantı oluyor benim tiroid normal olmasına rağmen bundan çok çekiyorum sizi düşünemiyorum
yesilesinti ayisigi3 rica ederim hiç stres yapmayın ama başka ilaçla kullanmayın. Bide lahananın türlerini tüketmemeye çalışın tsh yükseltiyo lahana da. Sağlıkla alın yavrunuzu kucagınıza🤲🌼
Esenburhan123 Sevilay_47 kaç sizin ben gebe kalamadan 4.8 idi 50 mg levotron kullanırım suan 6 hft gebeyim 2.5 doktor 25mg kullan dedi ama gebelikte zaten yükseliyoeu doğal yöntem arıyorum ilaç kullanmak istemiyorum
ayisigi3 yesilesinti çook teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Acaba 1 gün önce tüketilen yüksek karbonhidratlı yemekler ertesi gün için tsh yükselmesine sebep olabilir mi?
PurpleTail ayisigi3 benim de yüksek çıkmıştı 4.82 , ilaca başladık merak etmeyin düzenli takiple düşüyor.
ayisigi3 PurpleTail ah inşallah insanın bir de ilk gebeliği olunca ne düşüneceğini şaşırıyor fazla stres yapıyor 🙏🏻🙏🏻
AltinYildizMom ayisigi3 merak etmeyin trioit için ilaç başlıycak dahiliyr kontrolünde olman lazım sadece benimde düşüklük problemim vardı 0.35 falanken kontrol için batırdım 6 üstü çıktı 2 gün sonra test yaptım hamileydim gebelikte çıkan dönemsel birşey gibi görebilirsiniz
Dnz_yksr ayisigi3 benimde hamilelikte oldu ilac kullanıyorum ilacımı düzenli kullansam düşüyor ama aksatinca yükseliyor