Minosunkalbii Sonucum Beta HCg 68034 bu şekilde çıktı sizce kaç haftalık kaç aylık bilginiz varmii.? Henüz kadın doğuma gidemedim.♥️
Mavi87 Minosunkalbii kaç haftalık olduğunu son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayacaksınız. Yani son adet tarihinizin ilk günü 1.haftanız oluyor. Bhcg yüksek ama tahmin yapmak zor çünkü belki ikiz gebelik olabilir. Ya da ileriki haftalarda olabilirsiniz
Elbet-birgun-kavusacagiz Minosunkalbii son adete gore hesapliycaksiniz dr ye gidince kese yi falan gorursunuz betaniz masallah cok iyi😊
Minosunkalbii Mavi87 son adet tarihime göre 9 hafta diyor ama 2 hafta önce 3 haftalık dendi açıkçası biraz kafamı karistirdilar teşekkür ederim ♥️♥️
zhr5861 Minosunkalbii ne şanslısınız keşke bende geç öğrenseydim de böyle beklemek zorunda kalmasaydım ama acelelik işte 🙈
Minosunkalbii zhr5861 beklemiyordum covid için test yaptırmıştım acilde o anda öğrenmiştim birden 😚☺️☺️
Minosunkalbii Mavi87 doktora henüz gitmedim hemşire arkadaş söyledi 3 haftalık 1000 lerde 3 haftalık oluyo demişti.
zhr5861 Kızlarda benimde sonucum şimdi çıktı. Ayın 18 inde öğleden sonra 3 te vermiştim 72 ydi. Bugün sabah 8 buçukta verdim 215 çıkmış. Nor alde 288 olmalıydı. Ama saat farkından dolayı böyle düşük çıkmış olabilir mi
Aysegulmanastir zhr5861 canım 2 günde %60 yükselmesi yeterli oluyor ve sanırım senin ki yeteri kadar artmış, stres yapma :)