icimdekikelebek Ben normalde Adana’da yaşıyorum buradaki doktorumdan çok memnunum ama tayinim çıktı 26 haftadayım muhtemelen 32 den sonra orda devam edeceğim ve çok kafaya takıyorum doktor değiştirmek taşınma işleri :( Antalya’da güvenebileceğim içimi rahatlatacak olumlu pozitif doktor önerisi olan ?
Esraadem icimdekikelebek •vitale hastahanesi -Ali Fuat şengör •Anadolu hastahanesi - erhan muluk birde özel muaynehanesi olan Figen Demir . Bunları biliyorum etrafımdaki arkadaşlarım akrabalarım bunlara gidiyor ben kendim Ali Fuat beye gidiyorum çokda memnunum
Eceee7 icimdekikelebek bende adanaliyim antalya da yaşıyorum ama side de merkezde memorial a gitmiştim detaylı için ama normal takip yapjyormu o doktor bilmiyorum.
Temin07 icimdekikelebek merhabalar bende adanalıyım fakat Antalya da yaşıyorum Anadolu hastanesi Oya hanım hem sıcak kanlı hem her zaman ılgılı işinde çok vicdanlı ve başarılı birisi
07vefa42 Esraadem ali fuat genelde bebegi olmayan hastalari aliyor ve cokk asiri sira bekliyorsunuz maalesef tum gununuz orda geciyor
icimdekikelebek Esraadem Ali fuat beye muayene nasıl olunuyor randevu ile değil mi çok yoğun yazmışlar
hilosss07 Temin07 bende oya hocanın hemsireliğini yapmıştım kendisi gerçekten o kadar iyidir kiiii mükemmel birisi çok doğru bir tercih😍😍
icimdekikelebek Temin07 anadolu hastanesi hiç duymadım merkezde mi ? Normalde Antalya’ya da yaşıyordum Adana’ya görevle geldim beş yıldır burdayım şimdi tayinim Antalya’ya çıktı tekrar
Aisa Uncali hastanesi , Halil ilgin , Medstar topçular Mujde Şekeroglu , ben Mujde hocaya gidiyorum memnunum
Tatahrun Eğer Lara tarafına tasinicak olursaniz medstar topçular hastanesi Nilsem Eraslan kadın doğum doktorunu öneririm çok ilgili ve güler yüzlü herzmaan pozitif biri üçüncü gebeliğim yine ona gidiyorum bir sıkıntım olunca kendisine hemen ulaşabiliyorum instagramdan da takip edebilirsiniz
Temin07 hilosss07 kesinlikle sayesinde düşük ihtimali olan bebeğim 5 aylık oldu tanıdığım en harika doktor 🙏
iremibrahim icimdekikelebek vitale Ali Fuat bey cok ilgili her soruyu cevaplıyor aklınızda hiç soru işareti kalmıyor cok hastası var cok sıra beklenıyor ama cok ilgili her soruma mesajla anında dönüş yapıyor kendisi hem hastane Sahibi hem doktor cok ilgili cok memnunum ❤️
iremibrahim icimdekikelebek hayır randevu alıyorsunuz ama cok hastası var ben geçen girdim 20 25 dakıka nerdeyse içerde durdum sonra tam saat bana geldi ameliyata girmesi gerekti
Emekce icimdekikelebek canım sadece Ali Fuat hoca için değil neredeyse o hastanede tüm doktorlarda randevu saatinde asla muayene olamıyorsun.Cok yoğun bir hastane.Adi özel ama devlet gibi açıkçası.İlk hamileleigimi kurtajimi orda yaptırdım.Memnun kalmadım.Cunku özele gitme amacım orda beklememek ve daha fazla ilgi.Yoksa devlete giderim
denizanasiii icimdekikelebek gebeliğimden önce kendisini çok araştırdım, gebelik başından beri de ona gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan. Ilgili, güler yüzlü, işinde uzman. Doğal doğumları ve anne bebek dostu sezaryenleri destekliyor. Hastane de çok iyi. Şimdiye kadar tek bir sorun bile yaşamadım.
Ayse3007 icimdekikelebek size tavsiyem o hastaneye gitmemeniz. Doktoru bilmem ama hastane tercih edilecek bir yer değil doğumda orayı tercih ettim kendi paramızla rezil olduk çok yorulduk ve hala şuna pismanlıgını yaşıyorum. Doktor tavsiyem ise ayşegül tezcan germen kendi muayenesi şu covid zamanında tercih edilebilecek biryer hemde larada çok ilgili alakalı sen sormadan gereken herşeyi tek tek anlatıyor.
Melih_funda Akdeniz şifa kesinlikle Fatma Kübra Güvenç Hem hamilelik takibindeki ilgisinden çok çok memnunum hemde kürtajımı yaptığı için çok memnun kaldım çok memnunum kendisinden şuan da kendisi ile yola devam ediyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum 🥰🥰