Madi Aysegulmanastir kilolara takılmıyorum açıkçası, bebeğimi sağlıklı kucağama alıyım kilolar gider nasıl olsa
Aysegulmanastir Ebruuugunes başlangıç kilolarımız çok yakın, boyumuz da aynı. Umarım ben de senin gibi kontrollü gidebilirimm çok iyisinn💕💕
pia34 Ebruuugunes aynı sayılırız seninle. Benim de boyum 1.60, 66 ile hamile kaldım şu an 74′üm. 24 haftalığım. Baya fazla aldım. :(
Busgktp Aysegulmanastir 65 kilo ile hamile kaldım. 1.70 boyundayım 21. Haftaya giricem 3.5 kilo aldım 😅 şimdilik iyi gidiyorum 🤭
nurell Aysegulmanastir sanırım rekor bende boyum 178 kilom 57 di en son tartıldım 80 kiloydum ve 28 haftamdayim 😂😂 hesaplamak bile istemiyorum kaç kilo aldım noldu ne bitti 😂😂
Aysegulmanastir nurell valla boyunun 1.78 olduğunu düşünecek olursak hiç de öyle eyvah eyvah bir durum yok gibi😂🙈
nurell Aysegulmanastir öyle deme eski halini görüp şimdide bu halini görünce bı şok etkisi oluyor😂😂 önde göbek arkada popo 😂😂
Kuzucumm Aysegulmanastir guzel dileklerin icin tesekkur ederim. 60 kiloyla hamile kaldim boyum 1.60 cm 26 haftaligiz 10 kilo aldim 🤭🤭🤰
nurell Aysegulmanastir takılıyorum sağlıcakla gelsin de kilo verilir doğumdan sonra eski kiloma kilomuza kavusalim 🌼😂😂
Ebruuugunes pia34 ben diyorum fazla ama normal diyorlar almamissin allahtan sadece göbekten alıyorum 🙄🤭