_gencanne Sermec27 Sermec27 Oğlum bu pandemi döneminde çok bunaldı o istedi diye hamile kaldım ona Bi eş olsun istiyorum sağlıklı olsunda Rabbim ne verirse
Zeynep_18 asyahumam öncelikle stres yapmayın bana birsürü şey dediler yok çikolata ye tatlı ye hareket etsin falan,, sadece simit yiyip gittim hemen beni üzmeden gösterdi oğluşum şimdi her gittiğimizde görüyoruz pipiyi😁
Sule00 Banada 12. Haftada devlet hast. Kız dedi 14. Haftada özele gittim erkek dedi burdada usg görüntüsüne kız diyorlar🤔
Mrtmn Gulsen4224 seni buradan tebrik etmek istedim canım hepimize ayrı ayrı dönüş yapıyorsun ayrıyetten resim nasıl yükleniyor anlatıyorsun banada çok yardımcı oldun merak ediyor insan birazda eğlence maksatlı tabi kimse kesin bilemez doktorlar bile bazen yanılıyorken sen kimseyi kormıyorsun sıkılmıyorsun herkese dönüş yapıyorsun teşekkür etmek istedim çokkk sağol evlatlarını sana bağışlasın Rabbim ❤️💕😍🌹🌹
Gulsen4224 Mrtmn oyy canım benim güzel düşüncen için ben sana teşekkür ederim isteğim herkesin gönlü olsun mutlu olsun böyle düşünmen görmende beni çok çok mutlu etti balım allah razı olsun güzel duan için rabbim herkesin evlatlarını kendine bağışlasın hayırlısı ile cnm çok teşekkürler ❣️🥰Öpüyorum o güzel yüreğinden 😘🙈