aylin08166 [url=https://hizliresim.com/mz0gPY][img]https://i.hizliresim.com/mz0gPY.jpg[/img][/url] Merhaba arkadaşlar 11.haftamda %60 KIZ 12+2 de %70 ERKEK kafam karıştı sizce nedir :)
Gulsen4224 aylin08166 cnm kemik kafa yapısı bacak arasının doluluğu erkek geldi bana💙rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤰🏻
090714 aylin08166 henüz belli olması için erken bence banada 12+3 de erkek gibi 14 de erkek gibi dedi ona rahmen kesin demedi 17 hafta da kontorlım var ozaman kesinlesecek
aylin08166 090714 10 gün sonra tekrar çağırdı 14.haftam olacak ozaman inşallah ozaman netleşir artık çatlıcam
asyahumam irorkay benim de 15+4 yarın doktora gideceğim sırf cinsiyet için belli olur mu acaba yaa boşa gidip para vermek de kötü sırf bunun için muayene gitcem çünkü 😂
Melek0606 asyahumam hastaneden döndüm 2 sinde de erkeğe benziyo dedi ama yine kendini göstermedi 16 haftadayız bizde strese girdim artik belli olsaydı bi🙄 sağlıklı olsunda her ıkisinede kapım açık ama poposunu dönüyo herseferinde
Zeynep_18 asyahumam öncelikle stres yapmayın bana birsürü şey dediler yok çikolata ye tatlı ye hareket etsin falan,, sadece simit yiyip gittim hemen beni üzmeden gösterdi oğluşum şimdi her gittiğimizde görüyoruz pipiyi😁
asyahumam Melek0606 ahaha benimki de yan gelmiş yatıyordu doktor karnımı biraz toplatti ama yok göstermedi 😁 aynen canım tabi ki önce sağlıklı olsun 😘 ama böyle de belirsiz hiç kıyafet alamadım belli olsa da bir şeyler alsak keşke 😊
Gulsen4224 Melek0606 Google hızlı resim yaz Cnm resmî yükle üzerine basılı tut kopyala buruya yapıştır 🌸
Melek0606 Gulsen4224 1 - IMG-20210203-WA0002.jpeg image/jpeg(0.75MB) banada bakarmisin sence cinsiyeti ne❣👼
Mrtmn Gulsen4224 seni buradan tebrik etmek istedim canım hepimize ayrı ayrı dönüş yapıyorsun ayrıyetten resim nasıl yükleniyor anlatıyorsun banada çok yardımcı oldun merak ediyor insan birazda eğlence maksatlı tabi kimse kesin bilemez doktorlar bile bazen yanılıyorken sen kimseyi kormıyorsun sıkılmıyorsun herkese dönüş yapıyorsun teşekkür etmek istedim çokkk sağol evlatlarını sana bağışlasın Rabbim ❤️💕😍🌹🌹