Oykuaygun Biryigitannesi hemen yapmıyorlar diye duymuştum sanki. Doktora sordunuz mu? Benim de bilgim olmuş olur
Dilara8228 Biryigitannesi Teyzem 3. Oglunada öyle yapmıştı. Bende ilk oglum 3 aylıkken yaptırmıştım ikinci oglumuda 1.5 yaşında yaptırdım su fıtığı yüzünden bu oglumuda doğduğu gibi yapmak istiyorum bakalim ne olcak
momsboys Biryigitannesi bir sorun olmazsa yenidoğan sünneti düşünüyoruz biz ilk oglumu 6 yasında yaptırdık ondada hiç sorun yasamadık ama hemen olsun istiyoruz
Biryigitannesi Oykuaygun canım ilk ayı içerisindeyken yaptıklarına yenidoğan sünneti diyorlar çocuklar ilk 6 ay acı hissetmediği için bn öyle düşünüyorum tabi ilk 3 ayı içerisinde ama bi yandan da korkuyorum nasıl olur diye
Biryigitannesi Dilara8228 hayırlısı olsun inşallah zorluk yaşadın mı hiç doktorlar da genelde yenidoğanı öneriyormuş öyle diyorlar ama
Dilara8228 Dilaraa06 hiç zor olmadı çok kolay ve sakin geçti 1 haftada iyileşti doktor uyuşturucu bir sıvıda vermişti günde bir defa sıkıyorduk üstüne. Bezi normal bağladım özel birsey yapmadım. Bebek ne kadar büyürse o kadar zorluk geçiyorsun mesela diğer oğlumda 10 günde iyileşti anladığı için o 10 gun zehir kabus gibiydi
Dilaraa06 Dilara8228 sünnet külotları mı ne oluyomuş ondan kullanmak gerekiyo mu acaba bez değdikçe zor mu olur diye düşünüyorum
Susamcan Biryigitannesi henüz doktora sormadım ama yenidoğan sünneti düşünüyoruz büyükken korkmasın diye araştırmama göre ilk 28 gün içinde yaptırılıyormuş daha kolay iyileştiği yazıyordu ama tabi doktorla görüşüp bilgi almak lazım şimdilik aklımızda
Mervuras26 Biryigitannesi yeğenime 4. Ayında yaptırmıştık o acıyı hissediyordu tuvaletini yapacağı zaman ağlıyordu biz bezini açınca havaya doğru yapıyordu belirli bir süre . Düşünüyorsanız çok ertelemeyin bence
Dilara8228 Biryigitannesi Büyük oğlumu 3 aylıkken yaptırdım hiç zorluk çekmedim anlamadık bile nasıl geçti iyileşti. Ama 2. Oglum 1,5 yaşında oldu 10 gün bana zehir kabus gibiydi sağlık problemi olmadığı sürece ne kadar erken o kadar iyi. 3. Oglum ben istiyorum yeni doğan sünneti olsun bakalım ne olcak ama bir problem olmadığı sürece en geç 3 aya kadar yaptırırım.
Egeligelin Biryigitannesi doktorumda ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi bir gün bile fark eder dedi 😁
Biryigitannesi Dilara8228 @paradise1509 özel de mi yaptırdınız acaba devlet özel burda çok farkı oluyor mu bu işlem için