Dilan1998 BetulDuru12 çok şükür bide bana sorun 🙏 inşallah hemen geçerde bugünler bebişlerimize kavuşalım sağsağlim 🥰
Seyma2861 BetulDuru12 yaa☺️🤷🏻♀️ Hem heyecanlı hem stresli ney nasıl olacak valla ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan
BetulDuru12 Yeppudaa Yok canım en son 13. Haftamda gitmiştim ozamanda söylememişti üçlü taramada söyler inşallah ☺️
BetulDuru12 Seyma2861 Canım Gerçekten herşey zamanı gelince o anda oluyor hayal kuruyoruz şöyle böyle yapcaz diyoruz ama bazenplanladığımız gibi olmuyor herşey
Serrax BetulDuru12 aah ah bir zamanlar bizim de öyleydi 200 lerdeydi😄 şimdi kaldı 35 gün inşallah🤲🏼🤗 tadını çıkarın her günün,sağlıklı doğumlar dilerim ❤️
BetulDuru12 MerveMesut Benim ikinci gebeliğim olduğu için pıt pıt hissediyorum bende hala cinsiyetini öğrenmedim bi kızım var ilk gebelikte daha sabırsız oluyor insan Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️
Seyma2861 BetulDuru12 ya kesinlikle öyle herkes akıl verebiliyor ama iş basa gelince cok değişiyor herşey bunu bebek belirliyor duruma göre hareket etmek düşüyor bize
BetulDuru12 Seyma2861 kesinlikle katılıyorum sen kimseyi takma herşey duruma göre gelişiyor o anda tadını çıkar ☺️🥰