BetulDuru12 Krizantem_ Ay inşallah darısı bize fazla olanlara inşallah keşke benimde öyle olsa çok sabırsızım ben ☺️
BetulDuru12 birprensesvebirprensannesi İkili basamaklara az kalmış benimde ilk hedefim 150 nin altına düşmek 😂
birprensesvebirprensannesi BetulDuru12 Evet çok şükür geçmiyor ya zaman diyorsun ama valla ne ara geçti şaşırıyorsun🙈
BetulDuru12 ulviyedemirbas2 son bir ay hiç geçmiyor geçmeyen zamana az kalmış sizinide Allah sabır versin ☺️
BetulDuru12 Cemrenin_annesi80 vallahi bitirmişsiniz yaa keşke en çok sizin yerinizde olsam 😂Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah ☺️
MerveMesut BetulDuru12 bizim de aynı sizinle 15+4 😂 benim ilk gebeliğim ve aynı zaman hiç geçmiyor. Bir an önce onu hissetmek cinsiyetini herşeyini bilmek istiyorum 😊😊
BetulDuru12 MerveMesut Benim ikinci gebeliğim olduğu için pıt pıt hissediyorum bende hala cinsiyetini öğrenmedim bi kızım var ilk gebelikte daha sabırsız oluyor insan Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️
BetulDuru12 MucizeAnnesii ilk hedef 150 sonraki hedef yüzün altı siz ne güzel benim ikinci hedefime iki gün kalmış 🥺Darısı bana