Mnssss HasretYildirim safagimiz ayni benimde 128 rabbim hayırlısıyla kucagimiza aldigimiz günleri de göstersin 🤗
Krizantem_ BetulDuru12 Bizim şafak 109. 99u bekliyorum 2li rakamlara düşünce çabuk geçer diye 😄 Daha yeni 150 yi bekliyordum 🥰 Sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
BetulDuru12 Krizantem_ Ay inşallah darısı bize fazla olanlara inşallah keşke benimde öyle olsa çok sabırsızım ben ☺️
BetulDuru12 birprensesvebirprensannesi İkili basamaklara az kalmış benimde ilk hedefim 150 nin altına düşmek 😂
Tugba1421 BetulDuru12 benimde 46 gün kaldi 3.gebeligim zaman nasıl geçti anlamadım hiç,bi taraftan gelsin diye bakıyorum ağırlaşıkca zorlandikca bi taraftan az daha dursun diyorum tabi vakti zamanında gelsin bebislerimiz
10Seher10 BetulDuru12 benim de karanlık 147 gün var daha 😂 19 haftalık olduk bugün. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım da zaman geçer gider 😊
BetulDuru12 ulviyedemirbas2 son bir ay hiç geçmiyor geçmeyen zamana az kalmış sizinide Allah sabır versin ☺️
BetulDuru12 Cemrenin_annesi80 vallahi bitirmişsiniz yaa keşke en çok sizin yerinizde olsam 😂Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah ☺️
Writebirds BetulDuru12 evet sabırsızlanıyoruz heyecan vs oğluşumuzu kucağımıza alalım sağlıkla diye 🥰119 gün kaldı
BetulDuru12 Benan-16 Ben daha fazlasını görmek biraz olsun rahatlatıyor benden fazlalarıda varmış diyorum 😂 Şaka bir yana inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
Benan-16 BetulDuru12 çok uzun bir zaman var gerçekten ama günler çabuk geçiyor sizde sağlıkla kavuşun inşallah 😌