BetulDuru12 İkinci gebeliğim şimdi 15+4 günlüğüz kızımda olduğu gibi bundada zaman geçmiyor bian önce bitsin doğum zamanı gelsin istiyorum Sizler ne durumdasınız benim gibi sabırsızlanıyormusunuz ?
BetulDuru12 Benan-16 Ben daha fazlasını görmek biraz olsun rahatlatıyor benden fazlalarıda varmış diyorum 😂 Şaka bir yana inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
BetulDuru12 Saniss İkili sayılara düşmüşsünüz en azından 100 den sonrası çabuk geçiyor birde Son 30 hiç bitmiyor ☺️
Mnssss HasretYildirim safagimiz ayni benimde 128 rabbim hayırlısıyla kucagimiza aldigimiz günleri de göstersin 🤗
Nisanurunannesi3850 Son 55🌸 hayirlisiyla bu aralar sabirsizlanmaya basladim zor geciyor sanki günler😊 Zaman azalinca Geriye dönüp baktiginizdabne cabuk gecmis günler diyeceksiniz sizde eminim.
BetulDuru12 Nisanurunannesi3850 Son bir ay hiç geçmiyor canım üzgünüm ☺️Sağlıcakla kavuşun inşallah ☺️
Stresliii33 BetulDuru12 son 98 gün kaldı şükürler olsun benimde 2. Gebeligim bence bunda zaman daha çabuk geçiyor gibi 😊