Bebisininannesi1202 Merhabalar hamileliğimin ilk haftalarındayım ağda yaptırmak zararlımı acaba ilk hamileliğim olduğu için soruyorum🙈
drysfk Bebisininannesi1202 8aylık hamileyim başından beri her ay yaptırıyorum ağda. Dpktprum ilk muayenede ağda yapabilirsin, lazere de gidebilirsin sadece tüy dökücü krem kullanma demişti. Bi sakıncasını görmedim ama yine de doktorunuza danışmanızda fayda var belki sizin durumunuz farklı olabilir 🥰
Havva Bebisininannesi1202 bu üçüncü gebeliğim canım hepsinde her ay düzenli yaptım. Zarar verecek bir şey değil korkma ben evde kendim yapıyorum ikinci çocuğum da göbeğim çok büyük olduğu için son iki ay kuaföre gitmiştim. Bakalım bunda nasıl olacak dört aylığız
ysfali06 Bebisininannesi1202 valla ağdanın zararı olabileceği hiç aklıma dahi gelmedi ilk günden beri kendim yapıyorum ağdayı 34 hafta oldu. Burada o kadar soruluyor ki zararı var mı diye bnde geçen randevuda sordum doktora Bi zararı yok dedi. Yine de doktorunuza danışın siz 🤷♀️
Mervuras26 Bebisininannesi1202 gittiğim ağdacı yavaş yavaş yapıyor hamileyim diye acıyı bile hissetmedim nerdeyse hiç korkmayın, lazere gidiyordum hamile olunca bırakmak zorunda kaldım diğer yöntemler sadece zaman kaybı gibi geliyor bana ama ağda uzun vadeli biraz daha kurtarıcı
Mine-aktas ysfali06. Hangi tür agdadan kullanıyorsnz acaba bn rulon agda kullancam ama nette özel bölgede kullanma sakıncalı die gördm bi bilgnz var mi acaba
Elif5361 Bebisininannesi1202 16+3 Haftalığım başından beri ağdaya devam ediyorum çok rahat 😊sen yine de danış gerçi bende sormadım ama bi sıkıntıyla karşılaşmadım
ysmn_kck17 Bebisininannesi1202 Ben sürekli agdaya gidiyordum hamile kalınca da duzenimi bozmadım . Böylede devam ederim . Ben sıkıntı sorun yaşamadım . Ve çok rahat oluyor tavsiye ederim.
annepamuk Bende ağdaya gidiyorum ama ağda esnasında ister istemez kendimi kasıyorum sizde öyle misiniz. Kasınca bebeğe birşey olur diye korkuyorum
Mervuras26 annepamuk kalmamaya çalış ağdacının yöntemi de önemli eğer çok canın yanıyorsa farklı birini dene . Benim ki bilerek çok konuşuyor anlamıyorum bile ne ara başladı ne ara bitti😀
fatmamusa-28 Kızlar hiç ağdaya gitmedim ama karnım büyüdükçe kendim halledemiyorum bir de çok çabuk geri çıkıyor iki sorum olacak bir çok acıyor mu 🤭 ikincisi de ne kadar zamanda tekrar çıkıyor 🤭
Bebisininannesi1202 fatmamusa-28 ben 1.5ayda bir gidiyorum çok çıkmıyor benim öncesinde jiletle alınırsa kıl kökleri sertleştiği için biraz acıyabiliyor maalesef