Ah… Geçmeyen ve geçmeyecek olan.🕊️
Çok zorlu bir süreçti. Evlat imtihanı… Kelimeler hala boğazıma düğümlenir. Ama anlatmak istiyorum umut olsun. Eşimle hep bir evlat sahibi olmak istedik. Nisanlıyken bile konuşurduk hayaller kurardık. Nereden bilirsin ki ilerde seni nelerin beklediğini her neyse evlendik her şey toz pembe korunmuyoruz vs. Aradan 6 aylik bir süreç geçti hiç korunmamışız hala olmuyor bir Doktor’a gidelim problem mi var acaba diye başladı serüven. Herkes engel olmaya çalıştı cok erken diye ama ben sırf çocuk için gitmek istemedim bilemediğim sağlık sorunlarımız da olabilirdi. Ve Rahimde bir polip hemde çocuğun tutunacağı yerde. Kısa geciyim Amaliyat oldum bitti gitti çok şükür denemeler devam ediyor bu arada Esimin sonuçları ve benim sonuclarım temiz elhamdülillah. Neyse yine korunmuyoruz yine yok falan 1.5 sene geçti ve hamileyimmmm👣🤰 Evde kutlamalar vs derken bayram havası herkes.. Kontroller başladı gidiyoruz geliyoruz kalp atislari.. Hic unutamam😔🖤 ikili tarama için randevu gününü bekliyoruz. Geldi o gün ve gittim hayaller kuruyoruz tabii, belki cinsiyeti de öğrenirdik o ara. 9 haftalik Bebeğiniz dedi Doktor hanım. Nasil yani biz 13.haftamizi doldurduk bu olamaz dedim ama yine en kötüsü geç dollenmedir diye düşünüyorum. Donuk gözlerle yüzüme bakip bi tansiyonunu ölçelim dedi. Yine kötü bir şey düşünmüyorum çünkü aklımın ucuna bile gelmez 40 yıl düşünsem de… O cümleler dökülmeye başladı ‘ Bebeğinin kalbi durmuş’ gerisi yok acil aldilar çünkü zehirlemeye baslayabilirmis her an. Nasil yani 1.5 senedir beklediğim yavrum Annesini mi zehirleyecekti? Sacmaliyorlardı.. Eşim geldi koşa koşa onu görünce şaşkınlığım gitti ve elim ayağım boşaldı sarıldım ve dünyanın en aci hissini göğsünde yasadim… Çok şükür hamd olsun diyerek Rabbime emanetini gönderdim tekrar. Mükafatı ne büyüktü… Sefaatci olmaya gitti yavrum, meleğim. Bu süreç ne kadar zor atlatilabilirse o kadar zor atlattik kac gece hıçkırıklar gözyaşları eksik, etti yatağımıza… Kimine göre bir et parcasiydi daha iyiki kucagima almadan olmus böyle bir şey öyle söylediler.. kalp atislari, eli, kolu olusmus bir melekti o ne et parçası hem zaten evlat Ana rahmine düştüğü andan itibaren evlat değil midir? Her neyse atlatmaya çalışıyoruz bu serüveni. Bir gece rüyamda test yaptırdığımı gördüm a pihtilasma inanin hic bilmem ne olduğunu arastirdiğım da tüylerim diken diken olmuştu. Anne karninda bebegi ölenlerin %70 i, pihtilasma eğilimine sahip insanlarmış bu, Rabbimin bize verdiği bir hikmetti adını bile bilmediğim testi rüyamda görmek. Hemen yaptirdik ve gercekten 5 genimde pihtilasma çıktı. 1.5 sene denedik olmadi kurtajdan 2 ay sonra toparlandik ve denemeye karar verdik. Sadece 2 kere iliskiye girdik ve ben memlete gittim kafa dinlemeye.. Hic umudum yok 1.5 sene denemisim olmamista 2 gun girdiğimiz iliskide mi olacak 😌 kafamdan attim o ayi direk. Annemle sohbet ederken kasigimda bir sanci nefesimi kesti nerden bilirdim ki o sancinin hayatimin en güzel sancisi olacağını… Kızım tutunmuş❣️ adetim gecince de öğrendim varlığını babalar gününde de Esime en guzel hediyeyi Rabbim tarafından verdim elhamdülillah 🥰 Hemen igneye başladık prensesimi kucaklamak için o ignelere ihtiyacımız vardı zorlu 9 aylik süreç bitti yaein kontrolumuz var ve belkide kızım kollarimda olacak insaAllah❤️ O süreçte o kadar insan ayıkladık ki hayatımızdan şimdi sadece bize değer veren insanlarla devam ediyoruz Esimle daha sıkı sıkı sarıldık birbirimize. Biz atlattik acisi hala içimde en derinde oluk oluk kanar… Hakkınızı helal edin uzun oldu😌 Ben gecen sene bu ay Kurtajim icin üzülürken bu sene Rabbim tekrar evlat nasip etti. Vaktinden önce çiçek açmaz… Umudunuzu kaybetmeyin bir gün her şeyin güzel olacağına inanin. Dinen sabredin ve dinen daha da güçlenin… Kün fe yekun🕊️❤️ Rabbim isteyen hakeden herkese tattirsin insaAllah. Acisini da gostermesin. Siz iyi olun güçlü olun zamani gelince Rabbim en güzel şekilde mükafatlandiracaktir. Sabredinnnnn Allah ’a emanet olun. InsaAllah umutlarinizi yesertir hikayem❣️🥰